ДОКАЗИ ЈОШ "БЕЖЕ" ОД ПОЛИЦИЈЕ: Десет месеци после свирепе ликвидације супружника

Ј. Стојковић

28. 05. 2021. у 08:41

УБИСТВО Славољуба Младеновића (47) и Бранкице Анђелковић (41) у насељу Ћосики у Врањској Бањи већ десет месеци задаје главобоље истражитељима, који покушавају да реше мистерију ликвидације невенчаних супружника, убијених на свиреп начин испред њиховог породичног дома.

ДОКАЗИ ЈОШ БЕЖЕ ОД ПОЛИЦИЈЕ: Десет месеци после свирепе ликвидације супружника

Фото: Ј. С.

Убица је у Славољуба испалио из ловачке пушке осам метака, док је Бранкици пуцао у леђа. Полуобнажена тела супружника пронашао је Бранкичин отац, који је тог 20. јула ујутро дошао да види зашто ћерка није дошла на посао.

Како "Новости" сазнају, у Вишем јавном тужилаштву наложене су бројне радње које би требало да омогуће прикупљање доказа, али засада нема индиција да је полиција близу разрешења овог мистериозног злочина.

- Прегледане су сигурносне камере у делу код затвореног базена, јер ту води пут ка месту убиства. Разговарано је са многим мештанима и максимално прегледан терен на иначе врло неприступачној локацији, где је у викендици живео брачни пар. Урађено је и неколико претреса и вештачења. Али, и даље нема назнака ко би могао да буде убица. То, међутим, не значи да не постоји круг људи за које се на неки начин сматра да су умешани у овај злочин, али нема довољно доказа - каже, за "Новости", извор из врањске полиције.

Фокус истраге базиран је на евентуалне непријатеље убијеног Младеновића, јер у овој фази истраге све указује на то да је он био мета, а да је Бранкица страдала као једини сведок овог злочина.

Славољуб Младеновић и Бранкица Анђелковић

Славољуб и Бранкица

Становници Врањске Бање кажу да не памте овакав злочин. Мало туристичко место још је узнемирено због чињенице да полиција није на трагу убице. По Бањи се причају две верзије догађаја. Према једној, отац убијене Биљане је указао на неке људе из зетовљевог окружења, док према другој верзији, како се прича, у питању су професионалци који су за некога обавили убиство.

БРАНКИЦА ВОДИЛА ПОВУЧЕН ЖИВОТ

ЗА Славољуба се везују неке радње попут зеленашења, које могу указивати на то да је имао непријатеље, док је Бранкица са друге стране водила тих и повучен живот, радила у локалној фабрици где је важила за добру радницу и драгу колегиницу - наводи извор из полицијске истраге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)