КАМЕРЕ СНИМИЛЕ БАТИНАЊЕ: Оптужница против осам особа из Шида за пребијање младића у Новом Саду

Љ. П.

18. 05. 2021. у 06:30

ВИШЕ јавно тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против осам особа из Шида, који се терете да су 20. фебруара у центру Новог Сада напали Д. М. из Вајске и Н. Ш. из Чуруга, који су том приликом тешко повређени, док је М. П. задобио лакше повреде.

КАМЕРЕ СНИМИЛЕ БАТИНАЊЕ: Оптужница против осам особа из Шида за пребијање младића у Новом Саду

Фото: приватна архива

Оптужница је, како наводе у Тужилаштву, подигнута против Б. Д., Л. М. и Н. Б. којима се на терет ставља покушај тешког убиства. Остала петорица оптужена су за насилничко понашање.

- Окривљенима се на терет ставља да су 20. фебруара у Новом Саду у Улици Лазе Телечког, испред угоститељског објекта "Лазин сокак" у групи злостављали и били насилни према више особа - наводи се у саопштењу Тужилаштва. - У овом догађају тешко је повређен Д. М., кога су покушали да убију окривљени Л. М., Б. Д. и Н. Б. док је окривљени Б. Д. покушао да убије Д. М, Н. Ш. и П. М., задајући им оштрим предметом убодне ране по телу.

Немили догађај забележиле су камере видео-надзора, постављене у улици где се све одиграло, а убрзо се на друштвеним мрежама појавио снимак. На њему се види како неколико младића напада момке који излазе из локала. Један од нападнутих је добио тешке ударце. Младића су ударали песницама, а један га је борилачким захватом оборио на земљу. Док је лежао, шутирали су га у главу и тело.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)