ЛЕКАР ПОСУМЊАО ДА ЈЕ СИЛОВАО СИНА: Подигнута оптужница против Марка К. из Сремске Митровице

С. КОСТИЋ

11. 05. 2021. у 19:51

ВИШЕ јавно тужилаштво у Сремској Митровици, подигло је оптужницу против Марка К. (31) из Сремске Митровице, којем се на терет ставља кривично дело обљуба над дететом, потврђено је "Новостима" у Вишем суду у овом граду, где је оптужница достављена на проверу. Откад је ухапшен, у октобру прошле године, осумњичени отац налази се у притворској јединици Казнено-поправног затвора и њему је продужен притвор до 20. маја.

ЛЕКАР ПОСУМЊАО ДА ЈЕ СИЛОВАО СИНА: Подигнута оптужница против Марка К. из Сремске Митровице

Фото: Depositphotos

Цео случај је "испливао" у јавност када је, и не слутећи шта ће чути у лекарској ординацији, прадеда Ђ. Ј. (71) довео дечака на преглед због здравствених проблема. Тада је малишан у разговору са доктором, жалећи се на болове између осталог и рекао да спава са татом и да га он често додирује по интимним деловима тела.

- Педијатар је одмах позвао полицију, а истог тренутка о свему је био обавештен и Центар за социјални рад, који је предузео одређене мере - каже наш извор из истраге, који истиче да у овој породици раније није било никаквих пријава насиља.

Како наш лист сазнаје, Марко је у својој изјави пред полицијом и судијом, негирао оптужбе које му се стављају на терет. Он је рекао да је брижан отац и да никада не би повредио своје дете.

Према незваничним информацијама, дечак је живео у одвојеној соби са оцем, док му је мајка, према причи комшија, била на раду у Италији.

- Када се то десило, дечакова мајка је одмах стигла у Сремску Митровицу. Сада не виђамо ни њу ни дете. Да ли га је одвела са њом преко или су се преселили у неки други град, не знам - каже једна од комшиница из улице где је Марко живео са сином и дедом његове супруге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)