ПРОЦЕС СЕ НАСТАВЉА: Саслушани сведоци у случају несреће на наплатној рампи Дољевац

Ј. Ћ.

20. 04. 2021. у 12:54

ДАНАС се пред Основним судом у Нишу наставља се главни претрес Дејану Станојевићу (37) оптуженом да је изазвао несрећу код наплатне рампе Дољевац у којој је живот изгубила Станика Глигоријевић, а три особе повређене.

ПРОЦЕС СЕ НАСТАВЉА: Саслушани сведоци у случају несреће на наплатној рампи Дољевац

Фото: Ј.Ћ.

Два нполицајца која је требало да буду испитана у својатву сведока, а који су претходни пут због изозтанка новчано кажњени, па су накнадно то правдали короном, појавили су се сат времена након почетка суђења.

- Тога дана био сам у патроли са колегом. Када су нам јавили да је дошло до несреће отишли смо на лице места. Затекли смо три возила која су учествовала у незгоди. У првом које је било најдаље, није било никог. У другом сам видео лице које је страдало, као и возача и сувозача. У трећем је било лице које је било повређено. Налазило се између седишта. Човек који је стајао и телефонирао на 15-ак метара од тог возила рекло је да је он возач -рекао је сведок Никола Митић који је пред судом идентификовао оптуженог Дејана Станојевића као човека који му се тога дана представио као возач аута у којем је повређен Зоран Бабић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)