ПОЧЕЛО СУЂЕЊЕ СРБИНУ ЗА ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН У НЕМАЧКОЈ: Рекао деци да се играју хапшења, па их убио

Novosti online

20. 04. 2021. у 10:03

СРБИН Семир А. (37), који иначе живи и ради у Немачкој, угушио је кесом своју децу, ћерку Џ. А. (6) и сина Џ. А. (8) како би се осветио бившој супрузи Бијанки С. (29).

ПОЧЕЛО СУЂЕЊЕ СРБИНУ ЗА ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН У НЕМАЧКОЈ: Рекао деци да се играју хапшења, па их убио

Фото: ЕПА

Злочин се догодио у мају прошле године у немачком граду Регенсбургу, а Семир је сада на суђењу изјавио да су му деца била све на свету, што је шокирало све присутне у судници.

- Тачно је да сам убио своју децу тог дана, још их много волим, изгубио сам најважнију ствар у животу - рекао је Семир на суђењу које је почело 8. априла.

Како преносе немачки медији, Семир се на дан злочина прерушио у полицајца и деци предложио да се играју. Најпре их је везао кабловима, а потом им навукао пластичне кесе на главе и залепио лепљивом траком.

Након двоструког убиства Семир је оставио оптоштајно писмо и покушао да се убије.

- Чувај се и видимо се у паклу. Деца су на небу - написао је Семир а потом скочио у Дунав.

Ипак, полицајци су га спасли и домах спровели у полицијску станицу где је признао кривицу. Као мотив убиства, немачки медији наводе то да Семир није желео да деца живе са Бијанком и њеним новим дечком.

Иначе, мајка је у време злочина била у другом стану, а са Семиром се растала 2019. године. Србин је имао дебео кривични досије, а због дроге је робијао са само 17 година.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)