ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ МИЛАДИНУ КОВАЧЕВИЋУ: Оптужен да је злостављао и мучио своју девојку (ФОТО)

Новости онлине

14. 04. 2021. у 13:15

СУЂЕЊЕ Миладину Ковачевићу (33), оптуженом да је злостављао и мучио своју девојку Тину Т., одложено је данас у Првом основном суду у Београду због спречености судије.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ МИЛАДИНУ КОВАЧЕВИЋУ: Оптужен да је злостављао и мучио своју девојку (ФОТО)

Фото: П. Милошевић

Подсећамо, и у фебруару ове године му је из истог разлога одложено суђење.

Тужилаштво Ковачевића терети и за угрожавање сигурности, а суду је раније предложило да некадашњем кошаркашу изрекне јединствену казну од годину дана затвора, као и меру безбедности забране прилажења и комуникације са оштећеном.

Девојка је Ковачевића пријавила 16. септембра прошле године, тврдећи да ју је злостављао у стану у Херцеговачкој улици. Два дана касније, он је приведен и задржан у полицији, да би 19. септембра био саслушан у тужилаштву. Тада је негирао дела која му се стављају на терет, детаљно је описао како се Тина понашала и шта се све догађало. Према његовим речима, она је критичне вечери дошла код њега, лупала и молила да је пусти у стан, а пошто то није хтео да учини, она је кренула да гребе улазна врата. Када је отворио, почели су да се расправљају, а Тина га је неколико пута ударила торбицом и гађала мобилним телефоном.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)