ОДБИО ДА СВЕДОЧИ У ПОДГОРИЦИ: Саша Цветановић страхује за чланове породице

С. Ђ.

12. 04. 2021. у 20:15

САША Цветановић (на слици) одбио је да сведочи у постуку који се у подгоричком Вишим суду води због убиства Николе Бојовића у Београду.

ОДБИО ДА СВЕДОЧИ У ПОДГОРИЦИ: Саша Цветановић страхује за чланове породице

Архива

Он је саопштио да страхује за животе чланова своје породице. У овом поступку суди се Никшићанину Ратку Кољеншићу, који се терети да је Цветановићу помогао да 29. априла 2013. у Београду убије Бојовића.

- Због породице више не смем ништа да причам. Хоћу да буду живи, а не мртви. Страдала су ми два брата. Један од њих, Југослав, убијен је јер је био повезан са овим кривичним догађајем - казао је Цветановић, који се из београдског Вишег суда путем видео-линка обратио кривичном већу Вишег суда у Подгорици.

Цветановић је у у Србији осуђен на 35 година робије због убиства Николе Бојовића, а његов рођени брат Југослав Цветановић убијен је 26. септембра 2017. у сачекуши у Улици Стефана Првовенчаног у Врању. Ратко Кољеншић оптужен је да је помогао у ликвидацији брата Луке Бојовића, а у оптужници се наводи да му је Слободан Шарановић обећао новчану накнаду у износу од 30.000 евра да заједно са Сашом Цветановићем убију Николу Бојовића.

Пред Специјалним судом у Београду, Кољеншић је у одсуству осуђен на 30 година затвора због учествовања у убиству Бојовића у Београду и Милоша Видаковића у Будви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)