НАСТАВНИЦА ИСТОРИЈЕ СУТРА ПРЕД СУДОМ: Татјана Стевановић тужила Кецмановиће због претрпљеног у масакру у школи "Владослав Рибникар"

Ј.Д.Љ.

23. 06. 2024. у 17:08

У ВИШЕМ суду у Београду за сутра је заказано припремно рочиште за накнаду штете по тужби Татјане Стевановић, наставнице историје, која је тешко повређена у масакру 3. маја прошле године, када је Коста Кецмановић (14), ученик у ОШ "Владислав Рибникар", убио деветоро својих другара и радника обезбеђења, а ранио више особа.

НАСТАВНИЦА ИСТОРИЈЕ СУТРА ПРЕД СУДОМ: Татјана Стевановић тужила Кецмановиће због претрпљеног у масакру у школи Владослав Рибникар

Фото: З. Јовановић

Наставница је покренула поступак, односно тужбу за накнаду нематеријалне штете пред парничним одељењем Вишег суда у Београду, а против Костиних родитеља, оца Владимира и мајке Миљане Кецмановић.

Татјани Стевановић, подсетимо, после масакра у школи и тешког рањавања, лекари су дуго борили за живот. Срећом, наставница је преживела, али како је навела у својој тужби,  Кецмановиће тужи за претрпљени физички бол и страх, умањење животне активности, наруженост, као последицу рана које је кобног дана задобила.

Прошле недеље, у истом суду, у парничном поступку одржано је суђење против Косте и његових родитеља, али и школе и државе, који су покренули чланови породице Дукић, чија ћерка Адриана је убијена кобног 3. маја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

"ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ" Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

УТИЦАЈНИ амерички бизнисмен и милијардер Илон Муск, у светлу пуцњаве на митингу бившег америчког председника Доналда Трампа, рекао је на друштвеној мрежи Икс да су у протеклих осам месеци два пута покушали да га убију.

14. 07. 2024. у 03:26

Коментари (0)

БОЉИ ЈЕ ОД ЂОКОВИЋА, НАДАЛА И ФЕДЕРЕРА Медведев запрепастио све(т), ево ко је за њега испред велике тројке