"ОПРАВДАНА ЉУТЊА И БЕС - БУРНО СУ ТО ДОЖИВЕЛИ" Адвокат породица убијених за "Новости" открио како је настао хаос на суђењу Блажићу

Ј. Илић

23. 05. 2024. у 12:08

ОПШТИ хаос у судници у Смедереву избио је данас на самом почетку суђења када су родитељи убијених у Малом Орашју и Дубони физички насрнули на масовног убицу Уроша Блажића и његовог оца.

ОПРАВДАНА ЉУТЊА И БЕС - БУРНО СУ ТО ДОЖИВЕЛИ Адвокат породица убијених за Новости открио како је настао хаос на суђењу Блажићу

Фото: Н. Живановић

Како за "Новости" каже адвокат Стефан Стефановић, који заступа осам породица убијених и рањених, због суђења које је високог ризика, припремно рочиште биће настављено у Специјалном суду у Београду.

- Данас је требало да буде припремно рочиште, међутим, пре самог почетка, у моменту када су ушли окривљени Урош Блажић и његово отац Радиша, због превеликих емоција, оправдане љутње и беса, родитељи су то врло емотивно и бурно доживели, сви су устали и негодовали. Устали су и кренули ка окривљенима и онда је обезбеђење спречило да дође до физичког обрачуна. Било је гуркања, али није било инцидената. Након тога је председника већа одлучио се припремно рочиште прекине и да се настави у Специјалном суду у Београду, јер судница у Смедереву не испуњава услове за суђења високог ризика - изјавио је адвокат Стефановић за "Новости".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама