ЗАШТО СТЕ МИ УБИЛИ ЋЕРКУ: Питање на суђењу Костиним родитељима остало без одговора

С. Ј. М.

21. 05. 2024. у 18:16

ЗАШТО сте убили моју ћерку? Ово питање јуче је у судници Вишег суда у Београду поставио Драган Кобиљски, отац девојчице Еме, коју је Коста упуцао у учионици у основној школи "Владислав Рибникар", али није добио одговор. То питање на суђењу Костиним родитељима Владимиру Кецмановићу, окривљеном за тешко дело против опште сигурности и Миљани Кецмановић, оптуженој за недозвољено држање метка, суд није допустио, јер им се не суди за убиство, па Миљана Кецмановић, која је јуче у склопу изношења одбране одговарала на питања родитеља убијене деце, није ништа ни одговорила.

ЗАШТО СТЕ МИ УБИЛИ ЋЕРКУ: Питање на суђењу Костиним родитељима остало без одговора

Фото Д. Миловановић

Како сазнајемо она је рекла да су и она и њен супруг и даље у шоку због свега што је њихов син учинио, да им је због тога тешко и да не зна шта може да уради.

- Одведите нас све и стрељајте заједно - рекла Миљана Кецмановић, а преноси наш извор.

Многи одговори Костине мајке, попут овог, иритирали су оштећене родитеље. У једном тренутку из суднице је изашао Анђелко Аћимовић, отац убијене Ангелине, који је толико био потрешен да је једва задржавао сузе у очима.

- Не могу више да слушам бесмислице. Даш детету да игра игрице убијања, учиш га да пуца из пиштоља и када он постане убица, ти немаш осећај кривице - рекао нам је по изласку из суднице Аћимовић, љут и повређен.

Он је и на прошлом претресу напустио судницу, када је Миљана Кецмановић износила одбрану и тада је рекао да не може да слуша њене литерарне радове. Родитељи немају утисак док слушају одговоре, да су отац и мајка дечака, који им је побио децу, искрени и убеђени су да је све што кажу срачунато како би избегли кривицу и одговорност.

Према неким информацијама иритирало их је и то што је отац Владимир Кецмановић прокоментарисао да сва деца играју игрице и да суд узме у обзир њихово морално понижење које су због синовог злочина доживели. Видело се на паузи да су родитељи убијене деце револтирани, јер Кецмановићи говоре да је и њима тешко и јер, како кажу кукају и жале за својим животом.

Миљана Кецмановић, јуче је завршила изношење одбране. Након ње одбрану је требало да изнесе власник стрељане у којој је Коста учио да пуца, Ратко Ивановић, али је он рекао да се не осећа добро, да га боли глава и да сада није способан да износи одбрану. На здравствене проблеме позвао се и окривљени инструктор из стрељане Немања Маринковић. Суд је прихватио њихов захтев да одбрану изнесу на следећем претресу у јуну, а они су оптужени за давање лажног исказа.

СВЕ ИДЕ У ПРИЛОГ ОПТУЖБИ

ЈЕДНА од пуномоћника оштећених Зора Добричанин Никодиновић казала је после суђења да очекује да би на претресу 21. јуна могло да буде завршено изношење одбрана окривљених.

- У току досадашњих главних претреса све оно што смо добили, по мом мишљењу, иде у прилог оптужби. Окривљени имају право да се бране на начин који сами изаберу, а видећемо како ће то на крају оценити суд - рекла је Добричанин.

НИЈЕ МЕ СУДИЈА ИЗБАЦИО

АНЂЕЛКО Аћимовић негирао је информацију која се појавила у медијима да га је судија избацио из суднице након што је Миљани Кецмановић добацио "нисте ви никаква жртва, зашто лажете".

- Нисам то рекао, нити ме било ко избацио. Рекао сам нешто друго, али не могу да вам кажем шта. Изашао сам сам из суднице. Да ме судија избацио, не бих могао после да се вратим на суђење. Не буде ми добро када их гледам или слушам и у тим ситуацијама могу да изађем из суднице - казао нам је Аћимовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ПА, НЕЋЕ РУСИ ДА СЕДЕ СКРШТЕНИХ РУКУ! Репрезентативац Албаније који је простачки вређао Србију сазнао шта га чека кад се врати у руски клуб