УКИНУТА ПРЕСУДА ЗОРАНУ МАРЈАНОВИЋУ: Осуђен за убиство супруге Јелене на 40 година робије, а сада ће му се поново судити (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

25. 12. 2023. у 16:01

ПРЕСУДА Зорану Марјановићу, којом је осуђен на 40 година робије због убиства супруге певачице Јелене Крсмановић, укинута је!

УКИНУТА ПРЕСУДА ЗОРАНУ МАРЈАНОВИЋУ: Осуђен за убиство супруге Јелене на 40 година робије, а сада ће му се поново судити (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Танјуг

Како је саопштио Апелациони суд, суђење се враћа на почетак.

Одлуком Апелационог суда 3. октобра Зорану Марјановићу је укинут притвор и он је пуштен на слободу.

Зоран Марјановић је првостепеном пресудом осуђен 22. јула прошле године на 40 година робије одлуком Вишег суда у Београду. Од тада се налазио у притвору, где је чекао одлуку Апелационог суда, која ни после годину и три месеца од првостепене пресуде није донета.

Веће Апелационог суда је одржало низ седнице од 12. јуна ове године, након чега се повукло у нејавни део, где ће размотрити да ли има основа за потврђивање или укидање пресуде.

Подсетимо, сага око случаја Марјановић траје већ годинама, откако је Јелена Марјановић убијена 2. априла 2016. године у каналу поред насипа у насељу Црвенка у Борчи са девет удараца тупим предметом у главу.

Марјановић је 3. октобра изашао из притвора, а њега је дочекала девојка Зорица Митровић.

БОНУС ВИДЕО -  ПАЛИ ПРВИ ПОЉУПЦИ: Зоран Марјановић изашао из притвора, дочекала га девојка Зорица

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ТУГА: Преминуо фудбалер којег Пикси и Рамбо Петковић добро памте