ВИШЕ ТУЖИЛАШТВО О СЛУЧАЈУ УБИСТВА ПЕРИЋА: Изненађени смо ослобађајућом пресудом суда

Ј. С.

09. 12. 2022. у 09:56

ПОВОДОМ јавно и усмено објављене одлуке Вишег суда у Врању дана 5. 12. 2022. године, којом је суд ослободио оптуженог Петровић Владицу из села Прекодолца да је извршио из користољубља кривично дело тешко убиство у стицају са кривичним делом недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, саопштењем за јавност огласило се тужилаштво које је навело да је изненађено овом одлуком.

ВИШЕ ТУЖИЛАШТВО О СЛУЧАЈУ УБИСТВА ПЕРИЋА: Изненађени смо ослобађајућом пресудом суда

Фото: Ј.С.

- Председница већа које је водило овај кривични поступак приликом јавног објављивања одлуке није дала кратке разлоге за своју одлуку, да бисмо знали шта је суд руководило да донесе овакву одлуку, тако да очекујемо писмени отправак пресуде, против које ћемо изјавити жалбу Апелационом суду у Нишу. Морамо да истакнемо да је после непристрасне и детаљне истраге прикупљен велики број доказа, на којима смо засновали своју оптужницу.

Наиме, предложено је и изведено саслушање бројних сведока (24) и саслушање једног заштићеног сведока. Такође, предложен је и изведен велики број писаних доказа у виду: листинга и анализе базних станица, различита вештачења (телефона, оптуженог, биолошка, информатичка), криминалистичко-техничка документација, увид у списе извршитеља и друго.

Тако да као заступници јавне оптужбе сматрамо да је оптужено лице извршило кривична дела која му се стављају на терет и то ћемо доказивати и у жалбеном поступку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну