ДВАПУТ НОЖЕМ У ГРУДИ ЗБОГ СВАЂЕ: Малолетник из Заклопаче признао покушај убиства Милоша (25)

С. Ј. М.

26. 05. 2022. у 20:53

МАЛОЛЕТНИ П. С. (17) из Заклопаче код Гроцке признао је на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду покушај убиства познаника из села Милоша Ц. (25). Он га је ножем два пута убо у груди у недељу око 13 часова на улици испред своје куће. Због тежине кривичног дела за које се терети одређен му је притвор.

ДВАПУТ НОЖЕМ У ГРУДИ ЗБОГ СВАЂЕ: Малолетник из Заклопаче признао покушај убиства Милоша (25)

Фото архива

Осумњичени је казао да је познаника избо због ранијег сукоба који су пре неколико дана имали на једној утакмици, када га је Милош Ц. наводно напао.


Повређени младић је у међувремену пуштен на кућно лечење, јер ране које је задобио нису дубоке ни опасне по живот. Он је испричао да је пролазио улицом испред куће П. С., када га је он гађао каменом. Кад га је упитао: "Шта му је и зашто га гађа", П. С. му је тада пришао и, како је рекао, извадио кухињски нож, који је крио иза леђа и два пута га убо у груди. Милош Ц. тврди да не зна зашто га је млађи познаник из села напао и да му ништа није јасно.


Деда малолетника је испричао да је спавао у кући кад се догодио тај сукоб и да је после причао са комшијом који је двојицу младића раздвајао.

Каже да му је комшија рекао да је Милош стајао испред куће и чекао, када је његов унук изашао и избо га.

Иначе, у селу причају да су обе породице добре и на месту, али да је тај малолетник помало проблематичан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)