ЗА ДВА СИЛОВАЊА 12 ГОДИНА ЗАТВОРА: Апелациони суд у Крагујевцу потврдио пресуду Ненаду Удовичићу из Трстеника

С. БАБОВИЋ

16. 05. 2022. у 21:12

НЕНАД Удовичић (38) из Трстеника правоснажно је осуђен на 12 година затвора због кривичног дела силовање на понижавајући начин, сазнају "Новости". Овом одлуком Апелациони суд у Крагујевцу потврдио је пресуду Вишег суда у Крушевцу донету прошле године. Суђење Удовичићу због силовања два младића било је затворено за јавност.

ЗА ДВА СИЛОВАЊА 12 ГОДИНА ЗАТВОРА: Апелациони суд у Крагујевцу потврдио пресуду Ненаду Удовичићу из Трстеника

Ненад Удовичић / Фото Фејсбук

Полиција је сада осуђеног Трстеничанина ухапсила почетком новембра 2020. године, након што се посумњало да је младића од 19 година обљубио на бензинској пумпи у околини Трстеника у ноћи између 29. и 30. октобра.

- Све се догодило око два сата после поноћи на бензинској пумпи, где је радила жртва и која је испричала да је кривично дело почињено у тоалету овог објекта и да га је приморао да га орално задовољи - наводи извор "Новости". - Случај је открило окружење младића, након што се нашао у веома тешком психичком стању, па је све пријављено полицији, где се тада осумњичени бранио ћутањем.

Након што му је одређен притвор до 30 дана, почеле су и приче да младић вероватно није једина жртва. Ускоро се Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу јавио још један оштећени, па је истрага проширена.

- Приче да је малтретирао мушкарце већ дуже време су се преносиле по Трстенику, али јавно нико није смео о свему да говори због страха или стида, будући да је реч о малој средини - каже извор "Новости". - Годинама га је пратио лош глас. Понашао се насилно, многи су сумњали да је почео да се поремећено понаша након боравка у затвору. Имао је већ једно дете у браку, а онда му је супруга родила друго у дану када је ухапшен због првог силовања.

И РАНИЈЕ ОСУЂИВАН

ОСУЂЕНИ Удовичић је повратник, а према незваничним информацијама, осуђиван је због угрожавaња безбедности у саобраћају у Штулцу, месту надомак Врњачке Бање 2011. године. Забележено је и да је, наводно, пуцао из ловачке пушке за коју није имао дозволу, а доводио се и у везу са учешћем у кафанској тучи која се догодила 2004. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ВЕШТАЦИ ТВРДЕ ДА НИЈЕ УРАЧУНЉИВ: Завршена процена стања мушкарца који је вређао новинарку РТС-а и грађане Србије