ПЕДОФИЛУ 11 ГОДИНА ЗАТВОРА: Новосађанин осуђен због силовања малолетника – дечака (16) терао на секс и тражио му порно фотографије

Љ. П.

02. 12. 2021. у 17:55

У ВИШЕМ суду у Новом Саду, данас је изречена јединствена казна од 11 година затвора Новосађанину М.М. (27) због силовања малолетног дечака, приказивања, прибављања и поседовања порнографског материјала и искоришћавања малолетне особе за порнографију.

ПЕДОФИЛУ 11 ГОДИНА ЗАТВОРА: Новосађанин осуђен због силовања малолетника – дечака (16) терао на секс и тражио му порно фотографије

Виши Суд у Новом Саду

Овом казном обухваћено је и кривично дело недозвољено држање дроге и омогућавање уживања дроге. Суђење је од почетка било затворено за јавност због заштите малолетне жртве.

Овај Новосађанин се оптужницом коју је 1. Фебруара против њега подигло Више јавно тужилаштво терети да је у свом стану, застрашивањем принудио на сексуални однос шеснаестогодишњег Новосађанина, са којим је ступио у контакт преко једне друштвене мреже. Од малолетника је потом захтевао да му шаље своје порнографске фотографије.

Осим тога, претресом стана осумњиченог М. М. пронађено је око 25 грама марихуане, па је одговарао и за дрогу.

БОНУС ВИДЕО - Малолетници преко друштвених мрежа тражили да се слика: Наставак акције Армагедон и нова хапшења

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)