ИСКАСАПИО СУПРУГУ ДОК СУ ДЕЦА СПАВАЛА: Доживотна робија Ненаду - Убио Дајану, њено тело ставио у фиоку кревета, па отишао у полицију!

Novosti online

30. 09. 2021. у 18:44

НЕНАД Лазаревић (26) из Крушељева код Жабара, осуђен је у понедељак на дожовотну робију у Аустрији јер је 20. марта, у Слацбургу, ножем убио своју супругу Дајану (22)!

ИСКАСАПИО СУПРУГУ ДОК СУ ДЕЦА СПАВАЛА: Доживотна робија Ненаду - Убио Дајану, њено тело ставио у фиоку кревета, па отишао у полицију!

Фото: Принтскрин

Како наводе локални медији, Ненад је Дајану брутално убио након што је у њеном телефону открио поруке које је размењивала с љубавником, а мађу њеним стварима нашао је, наводно, и кондоме који нису његови.

Ненад је своју супругу свирепо убио ножем и то у тренутку док су у соби поред биле њихове ћерке старе седам месеци и три године! Након што ју је убио, помахнитали Србин је тело своје супруге ставио у фиоку кревета и позвао дадиљу да се побрине за њихову децу, а он је отишао у полицијску станицу и предао се.

Аустријски медији преносе да је Ненад у понедељак доведен у суд у Салцбургу везан лисицама, у пратњи два полицајца. Судија је у образложењу пресуде истакао да су Дајана и он пре злочина били у лошим односима и да је она хтела да га остави.

- Оптужени је 20. марта дошао у стан код Дајане, хтео је да се помире и наставе заједнички живот. Она је тада пристала да повуче захтев за развод који је раније поднела, али је он исте вечери у њеном телефону пронашао поруке које је размењивала с другим мушкарцем. У порукама је писало да је она намеравала чак и да се уда за тог мушкарца након што се разведе од Ненада. Оптужени је потом у једној фиоци у стану нашао кондоме који нису припадали њему - рекао је судија и додао:

Фото: Фејсбук

- Оптужени је у налету беса питао Дајану зашто га лаже и зашто се претвара да је све нормално између њих, а онда му је рекла да ће звати полицију и да им ћерке спавају у суседној соби. Ненад је тада више пута ударио Дајану у лице, а она га је ујела за прст. Он је затим узео керамички нож из фиоке и жену неколико пута исекао по врату. Када је Дејана пала, оптужени је узео други нож и њиме три пута убо жену у груди, чиме јој је нанео смртоносне повреде.

Према судијиним речима, он је потом тело ставио у фиоку кревета и очистио крв с ножева.

- Онда је позвао дадиљу да дође и причува децу, лажући је да његовој жени није добро и да мора да је одвезе у болницу. Потом се одвезао до полицијске станицце, где је стајао неколико сати, а потом је одлучио да уђе унутра и све призна.

Инспекторима је до детаља признао злочин и рекао да се каје. Међутим, упркос томе судија га је осудио на доживотну робију.

Ненадов бранилац Михаел Хофер рекао је да пресуда није коначна и да ће се жалити на њу.

- Ненадов однос са Данијелом је био веома компликован. Њени рођаци су од почетка били против њиховог брака. Дајанина породица није дошла на вечнање, а после су јој нашли другог мушкарца. Све је то довело до тензија у браку - рекао је адвокат.

С друге стране, Стефан Ридер, адвокат који заступа породицу жртве није желео да коментарише пресуду, али је додао да је суд наложио да Ненад Дајаниним ћеркама и родитељима мора да исплати 100.000 евра одштете.

- Мора да плати по 30.000 евра одштете двема ћеркама које сада живе код бабе и дете по мајци. Такође, Дајаниним родитељима мора да исплати по 20.000 евра - рекао је он.

Дајана и Ненад и његова објава "Само ми Бог судити може"


 

Претио јој да ће је "убити као кокошку"

Како су након злочина причали пријатељи убијене младе мајке, Ненад јој је стално претио да ће је "убити као кокошку".

Дајана је почетком ове године поднела захтев за развод брака од Ненада због вишегодишње тортуре коју је од њега трпела. У децембру прошле године Ненад је насрнуо и на њу и на њене родитеље и након тога, у фебруару ове године, суд у Салцбургу прописао му је забрану приласка.

- Они су ипак наставили да се састају. Дајана је чак желела да повуче захтев за развод, али су се томе противили њени родитељи. Кобне вечери они су се састали да би му она то рекла, међутим сукобили су се и он је избо ножем у врат и груди - рекао је извор упознат са случајем.

Само месец дана пре убиства, њему је била изречена забрана приласка Дејани.

Он је у више наврата малтретирао своју младу супругу од фебруара до децембра 2020. године. Тукао ју је и редовно гушио. У пресуди из фебруара наводи се да јој је више пута претио убиством. Говорио јој је да ће је заклати, да нема проблем да јој науди и да је "убије као кокошку" - пишу аустријски медији.Они указују и да је насиље које је Данијела трпела откривено на породичној прослави 25. децембра 2020. године.

- Он се на прослави напио и из џепа је извукао нож и насрнуо на њеног брата и претио му убиством. Тада је ударио и Дајанину мајку, а на крају и њеног оца који је покушавао да му узме нож. Сви чланови ове породице су скочили да га обуздају, а на крају су га закључали на балкон док није стигла полиција - преносе аустријски медији.

 

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

БОНУС ВИДЕО - ПРЕТРАГА БОВАНСКОГ ЈЕЗЕРА: У потрагу за несталом породицом Ђокић укључили се и припадници Жандармер

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика