ТУЖИЛАШТВО У ПРОБЛЕМУ: Да ли је Зоран Марјановић намерно искључио телефон? Вештак извадио фолију, одбрана одмах реаговала

Novosti online

16. 09. 2021. у 12:18

СУЂЕЊЕ Зорану Марјановићу настављено је данас саслушањем сведока из Телекома, који је потврдио мишљење тог оператера, да осумњичени за убиство супруге није искључио мобилни телефон у време убиства Јелене Марјановић 2. априла 2016. на насипу у Црвенки код Борче.

ТУЖИЛАШТВО У ПРОБЛЕМУ: Да ли је Зоран Марјановић намерно искључио телефон? Вештак извадио фолију, одбрана одмах реаговала

Фото: М.А.

- Уколико је телефон искључен на регуларан начин, мрежа региструје - рекао је сведок Ђорђе Маровић и тако оповргао налаз вештака Драгомира Васиљевића који је раније тврдио да је Зоран намерно искључио телефон.

После овог сведочења, буру у судници изазвала је фолија коју је извадио вештак Васиљевић, захтевајући од сведока да каже да ли би Зоранов телефон био недоступан да га је замотао у фолију.

- Судија, после годину дана расправе дошли смо до фолије за чоколаду, свако греши људски је признати. Шта ће следеће вештак да извади из цегера - реаговао је адвокат Марјановића Никола Думнић, после чега је судија забранила питање.

Иначе, фолија је изазвала смех чак и Зорана, који је расправу мирно посматрао са оптуженичке клупе.

Вештак је покушао да размотри све начине на које би то могло да се деси, на шта је одбрана имала бурну реакцију.

- Понашаш се као Шерлок Холмс! - рекао је адвокат Думнић.

Следеће рочиште заказно је за 1. и 4. новембар, а ради се хемијска анализа земљишта.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: Зоран Марјановић на гробу супруге Јелене

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)