ОСМЕСИ И ПРОВОД ПОСЛЕ "СИЛОВАЊА": Фотографије, из куће Алексића, могле би да баце ново светло на суђење

С. Ј. М.

12. 09. 2021. у 08:00

МИЛЕНА Радуловић оптужила је редитеља Мирослава Мику Алексића да ју је више пута силовао новембра 2012. па до јуна 2013. године, док је похађала његов приватни студио глуме "Ствар срца", а две године након тога проводила се са друштвом у његовој кући на Космају?!

ОСМЕСИ И ПРОВОД ПОСЛЕ СИЛОВАЊА: Фотографије, из куће Алексића, могле би да баце ново светло на суђење

Фото Н. Скендерија

"Новости" су дошле у посед фотографија, насталих у лето 2015. године, на којима се виде глумице Милена Радуловић и Ива Илинчић, која је такође пријавила Алексића за недозвољене полне радње, како са пријатељима ручају у Алексићевој кући надомак Београда. Ту је са њима и његова супруга Биљана Машић, професор глуме на Факултету драмских уметности. Милена Радуловић је тада студирала на факултету управо у класи Биљане Машић, која их је све и позвала на дружење на Космај.

Фото: Новости

За трпезом, док Алексић у позадини спрема послужење, а његова супруга отпоздравља

На фотографијама се види да је Милена, баш као и цело друштво, насмејана и добро расположена. На једној - за кухињским столом, док у позадини Алексић, окренут леђима, сече салату и другој - са друштвом у базену поред куће. Како незванично сазнајемо, овај летњи дан провели су уз смех и песму.

Ове фотографије не поклапају се са оним што је Милена Радуловић, према нашим сазнањима, испричала приликом давања исказа у тужилаштву. Она је тада наводно рекла да је "силом прилика отишла на Космај, јер јој је било глупо да се издваја од своје класе". Тамо је, како је наводно посведочила, "преседела цео дан углавном сама, издвојена са стране и потиштена, једва чекајући да оде". Било јој је, испричала је, "јако тешко и враћале су јој се трауме".

Фото: Новости

Милена на базену испред Алексићеве куће

Иначе, почетак суђење Алексићу у Вишем суду, пред судским већем судије Зорана Божовића, заказан је за 1. октобар, када треба да се одржи припремно рочиште. Он на њему мора да се појави и изјасни о кривици, док за оштећене долазак није обавезан и оне би требало да дођу кад буде заказан главни претрес. Након што је Алексић пуштен из притвора, Милена Радуловић је у петак поручила: "Нека је жив и здрав, видимо се на суду."

Алексић је оптужен за неколико силовања и више недозвољених полних радњи над седам девојака које су похађале његов студио глуме у периоду од 2012. до краја 2019. године.

ГЛЕДАО НОВАКА И ЗВЕРЕВА

МИРОСЛАВ Алексић у петак увече је пуштен из притвора после 237 дана проведених у Централном затвору у Београду и пребачен у кућни притвор са наногвицом.

Дочекале су га супруга Биљана и братаница. Од тог тренутка, како смо сазнали, кућни телефон није престајао да звони. Ноћ између петка и суботе провео је уз ТВ екран, гледајући тениски меч Новака Ђоковића и Александра Зверева у полуфиналу Ју-Ес опена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)