НОВО СУЂЕЊЕ ВЕЉИНОМ ПАЈТОСУ: Милован Тадић Микса претукао човека који је након тога умро у болници

Танјуг

27. 07. 2021. у 19:03

ВИШИ суд у Београду заказао је за петак, 30. јул, припремно рочиште за поновљено суђење Миловану Тадићу званом Микса поводом оптужби да је као члан обезбеђења ноћног клуба "Тилт", у децембру 2015. године, госту клуба Слободану Вукићу нанео тешку телесну повреду од које је убрзо преминуо.

НОВО СУЂЕЊЕ ВЕЉИНОМ ПАЈТОСУ: Милован Тадић Микса претукао човека који је након тога умро у болници

Фото: Приватна архива

Тадић је 4. фебруара ухапшен под сумњом да је припадник организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића и од тада се налази у притвору и под истрагом је тужилаштва за организовани криминал, које је управо за петак најавило подизање оптужнице против ове групе.

Њему се у случају "Тилт" суђење понавља по налогу Апелационог суда у Београду, који је пре десетак дана укинуо првостепену пресуду којом је Тадић у априлу био осуђен на пет година затвора због наношења тешких телесних повреда Вукићу, који је од последица повреда преминуо у болници.

Пре трагичног догађаја Вукић је био избачен из клуба, јер је био пијан, али је Тадић, како се сумња, својом реакцијом прекорачио овлашћења која има као обезбеђење.

Током првог суђења у овом случају урађена су три вештачења, која су најпре обавили стручњаци из Београда, па Новог Сада и на крају из Ниша, јер је било спорно да ли је Вукић умро од ударца у стомак који му је задао Тадић или услед других околности.

Вукић је преминуо у јануару 2016, две недеље после туче са члановима обезбедења клуба "Тилт".

Тадић је сада у притвору и под истрагом као осумњичени члан клана Беливук-Миљколвић и терети се за злочиначко удруживање и препродају дроге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ИМАО ЈЕ САМО ТРИ ГОДИНЕ, СВАКИ ДАН ГЛЕДАМ ЊЕГОВЕ СЛИКЕ Жика кроз сузе о смрти сина - Ипак сам захвалан Богу