ПОТВРЂЕНА ПРЕСУДА "СУПРУЖНИЦИМА ИЗ ПАКЛА": Апелациони суд прихватио првостепену пресуду Ненаду Петровићу и Милеви Мартинов

Ј.Д.Љ.

26. 07. 2021. у 12:28

АПЕЛАЦИОНИ суд у Београду потврдио је првостепену пресуду Вишег суда Ненаду Петровићу и Милеву Мартинов из Великог поља код Обреновца, које су медији назвали "супружници из пакла", који су за кривично дело трговине људима, осуђени на по три по године затвора због бруталног злостављања и искоришћавања болесне Јелене В.(29) из околине Панчева.

ПОТВРЂЕНА ПРЕСУДА СУПРУЖНИЦИМА ИЗ ПАКЛА: Апелациони суд прихватио првостепену пресуду Ненаду Петровићу и Милеви Мартинов

Апелациони суд

Ненаду је због раније осуде од годину дана изречена јединствена казна затвора од четири године и два месеца.

Оштећена жена је ради остваривања свог имовинско-правог захтева упућена на парницу.

Према пресуди, Петровић и Мартинова су од 6. јануара до 16. октобра 2018. године, у Обреновцу по претходном договору, злоупотребили тешке прилике Јелене В, која је болесна, незапослена, удовица са троје малолетне деце (која су у хранитељској породици) и довели је у заблуду да ће имати лагоднији живот уколико пређе да живи код њих и буде им испомоћ у кућним пословима и чувању деце.

Међутим, терали су је проси, приморавали да спава на бетону и без постељине, везивали је ланцем, хранили је једном дневно кором хлеба и остацима њихове хране. Осим тога, тукли су је, терали на проституцију и узимали јој сав новац, чак и онај који је добијала као социјалну помоћ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)