ЗВАЛИ СУ ГА МИЛЕ КАПЕТАН: Да ли је мистериозна смрт кавчанина из Бара коначно разрешена?

З.У.

25. 07. 2021. у 11:35

ШКАЉАРАЦ Милан Р. за кога се основано сумња да је давао информације припадницима "кавачког клана" и помагао да се намаме жртве, познат је по надимку Миле Капетан.

ЗВАЛИ СУ ГА МИЛЕ КАПЕТАН: Да ли је мистериозна смрт кавчанина из Бара коначно разрешена?

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

Председник Србије Александар Вучић синоћ је рекао да је крај овог припадника шкаљарског клана био "ужасан".

Овај надимак се чује и у снимку у коме се припрема отмица и убиство Лазара Вукићевића.

Претпоставља се да је Милан Р, иначе Баранин после тога убрзо убијен, или у Црној Гори или у некој од земаља региона. За његову смрт, према незваничним сазнањима, доводи се у везу Звицер и његова екипа.

Подсетимо, Вукићевић је једна од жртава овог озлоглашеног клана која је најмонструозније мучена, унакажена и зверски убијена.

Лазар Вукићевић је нестао у октобру 2020. године, а последњи пут је лоциран на Бановом Брду и од тада му се губи сваки траг.

Председник Србије, синоћ је, гостујући на ТВ Пинк изјавио да му је живот угрожен, али да ће Србија победити.

- Суштина је у томе да нисмо то показали, снике, ви бисте нам рекли то је обрачун са клубом, навијачима или не знам ким већ. То сте и говорили пре само месец дана, спрдали сте се са ћевапима, а ми нисмо хтели да показујемо од почетка, да не бисмо угрозили истрагу. Први снајпер са стадиона је онај са којим је Беливук требао да буде убијен, па је навукао потенцијалног убицу кога су убили. Никада криминалци неће бити јачи од државе, а помислили су да јесу. Криминалци ће бити мањи од маковог зрна. Могу мене да убију и ништа неће моћи да промене, Србија се никада неће вратити у прошлост. Нема повратка уназад. Згазићемно нарко банду, одсећи ћемо главу мафији, а наша држава ће бити безбедна за нашу децу. Ви који то злоупотребљавате, па штитите оне који су стварно са њима нећете успети. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)