ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ПОСЛЕ САСЛУШАЊА: Пукао сам и ударио га ћеркиним рекетом, а ево шта је претходило инциденту испред "Физиоцентра" (ВИДЕО)

С.Ј.М.

25. 06. 2021. у 10:57

ЧЕДОМИР Јовановић је завршио са давањем изјаве у Тужилаштву, а после два сата је дао изјаву новинарима.

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ПОСЛЕ САСЛУШАЊА: Пукао сам и ударио га ћеркиним рекетом, а ево шта је претходило инциденту испред Физиоцентра (ВИДЕО)

Фото: С.Ј.М.

Лидер ЛДП- а је потврдио да је ударио Жарка Ивковића, што се и види на снимцима.

- Док сам ја био у болници и борио се за живот, неко је видео прилику за себе да отима имовину мојој породици, користећи чињеницу да је моја супруга Јелена у карантину. Она је то крила од мене, али сам сазнао јер сам по изласку из болнице дечка који ме је довезао до зграде, послао у "Физиоцентар" да узме справу за масирање јер сам имао страховите болове и грчеве у рамену. Међутим, он није могао да уђе у центар, брава је била промењена и јавио ми је да му је тај човек рекао да не долазимо, да ту немамо шта да тражимо. Питао сам Јелену шта је било, она ми је рекла "Ма пусти то, нема везе" - и кренула је да плаче - рекао је јовановић и додао:

- Тада сам се некако сјурио, док сам још имао бактеријску упалу плућа, довезао се до "Физиоцентра", узео са седишта ћеркин рекет који је ту оставила, да се подштапам да изађем из аутомобила, када ме је тај човек видео рекао "Полако, пусти, имам дете, морао сам!". Ту сам буквално пукао, а има и Јелена четворо деце и рикнуо сам "Је л је твоје дете, важније од њих?". Урадио сам шта сам урадио, јер не можете да газите људе ногама - рекао је Јовановић.

Истага се наставља крајем септембра када ће Жарко Ивковић дати изјаву, а потом ће Тужилаштво одлучити шта даље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)