ПОНОВО ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ У СЛУЧАЈУ "АСОМАКУМ": Оптужени се нису појавили пред Вишим судом

С. Ј. М.

23. 06. 2021. у 14:14

СУЂЕЊЕ у случају "Асомакум", одложено је данас за почетак октобра, јер у Виши суд нису дошли оптужени Сафет Фековић, као и адвокат оптужене Снежане Ђурђић Александар Цвијетић.

ПОНОВО ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ У СЛУЧАЈУ АСОМАКУМ: Оптужени се нису појавили пред Вишим судом

Фото: Танјуг

Фековићев адвокат је судском већу доставио документацију да је његов клијент заражен короном, док је Цвијетић јавио да данас скида гипс.

На суђењу је данас четворо оштужених требало да изнесе одбрану, а међу њима и првоокривљени Драгослав Јоксимовић.

у овом поступку је било оптужено 18 особа, које се терете да су преко фантомских фирми прали новац и оштетили буџет за око 29 милиона динара.

У међувремену, против четворо оптужених за злоупотребу положаја одговорног лица кривично дело је застарело, док је један и преминуо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

НАТАША КАНДИЋ ОПТУЖЕНА ЗА МОБИНГ Огласили се запослени: Злоставља нас, малтретира и вређа