НА НОГАМА СПЕЦИЈАЛЦИ И СНАЈПЕРИСТИ: Дарко Елез саслушаван 4 сата, никад јаче обезбеђење у Сарајеву

Novosti online

19. 06. 2021. у 17:43

ДАРКО Елез саслушаван је четри сата у петак у Тужилаштву Кантона Сарајево, како би дао исказ у вези неразјашњеног убиства сарајевских полицајаца Давора Вујиновића и Адиса Шеховића, преноси Аваз.

НА НОГАМА СПЕЦИЈАЛЦИ И СНАЈПЕРИСТИ: Дарко Елез саслушаван 4 сата, никад јаче обезбеђење у Сарајеву

Дарко Елез

Према њиховим наводима, Елез је у тужилаштво дошао под великим мерама обезбеђења.

- Елез је стигао у тужилаштво под јаком полицијском пратњом из затвора у Војковицима, а полицијске снаге биле су распоредене по целом граду. Преко десет марица, неколико возила и на десетине полицајаца обезбеђивало је спровођење Елеза.

Саслушање је трајало пуна четри сата - преносе они и додају:

- На ногама су били сарајевски специјалци, Јединица за подршку МУП-а КС, Судска полиција - сви наоружани с дугим цевима. Ради се о највећем степену обезбеђења, а томе сведоче и снајперисти који се налазе на крову оближњег објекта.

Иначе, Елез је 3. марта изручен Босни и Херцеговини из Србије и од тада се налази у притвору. Истрага је везана за бруталну ликвидацију сарајевских полицајаца Шеховића и Вујиновића траје већ трећу годину, али без резултата. Никада није пронађено ни пушка ни возило које се кобне ноћи било на Алипашином Пољу у Сарајеву. Полиција је недуго након убиства ухапсила четриш особе, али су они након девет месеци притвора пуштени на слободу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)