ПИЈАНИ ИЗАЗВАЛИ САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ: Пет возача задржано због алкохола и психоактивних супстанци

И.Митић

17. 05. 2021. у 15:01

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, Власотинцу и Лебану, у претходна три дана, задржали су четворицу возача који су управљали возилом под дејством алкохола и једног који је возио под дејством психоактивних супстанци.

ПИЈАНИ ИЗАЗВАЛИ САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ: Пет возача задржано због алкохола и психоактивних супстанци

Фото. И. Митић

Четрдесеттрогодишњи возач „аудија“, који је управљао аутомобилом са 2,1 промил алкохола у организму, и двадесетчетворогодишњи возач „цитроена“ који је возио са 1,29 промила алкохола сумњиче се да су у Лесковцу изазвали саобраћајне незгоде у којима је по једна особа лакше повређена, док се двадесетједногодишњи младић из Власотинца сумњичи се да је, возећи са два промила алкохола у организму, изазвао саобраћајну незгоду у којој нико није повређен.

Саобраћајна полиција је у Лебану зауставила тридесетпетогодишњег возача „пежоа“ који је одбио да се алкотестира, а из саобраћаја је искључен и двадесетпетогодишњи возач „рено-мегана“ који је у центру Лесковца, како је утврђено, возио под дејством марихуане.

Против петорице возача поднете су прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима, саопштила је Полицијска управа у Лесковцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)