НЕКА ЧАБА БУДЕ ПРИМЕР: Потресне речи супруге погинулог пецароша - Покажите ближњима колико их волите, јер у трену човек може да изгуби све!

Novosti online

14. 05. 2021. у 21:10

КЛАРИСА Сокола (30), супруга погинулог пецароша Чабе Соколе (31) из Горњег Брега код Сенте, је у жалости.

НЕКА ЧАБА БУДЕ ПРИМЕР: Потресне речи супруге погинулог пецароша - Покажите ближњима колико их волите, јер у трену човек може да изгуби све!

Фото Фејсбук

Болним речима она се обратила пријатељима на Фејсбуку потресном поруком, уз захвалност на њиховој пажњи и подршци у тешком периоду за породицу.

- Драги сви, који сте саучешћем покушали да ублажите нашу бол, значило нам је, јер смо видели људску доброту. Хвала свима од срца. Нажалост, живот је веома крхак. Нека Чаба буде пример свима нама, колико брзо можемо да изгубимо ближње. Зато треба сваког дана да им покажемо колико их волимо. Ожалошћена породица - написала је Клариса.

Њен муж Чаба Сокола изгубио је живот у недељу око 19 часова када је у тренутку непажње замахнуо пецарошким штапом и том приликом закачио електричне каблове код црпне станице. Несрећа се десила на каналу у Горњем Брегу где је породица радо одлазила.

Кретали смо кући и тада је Чаба извадио пецаљку, а када је замахнуо, додирнуо је електричне каблове.

Одједном је само пукло и он се срушио на земљу. Позвала хитну помоћ, која га је два пута успешно враћала у живот, али је трећи пут био безуспешан и није му било помоћи. Напон је био много високи зјавила је плачним гласом Клариса после несеће.

Чаба је требало са супругом да прослави седам година срећног брака, а страдао је две недеље пре 24. Маја, када су заједно планрали да обележе годишњицу. Радио је уградњу ПВЦ столарије, а поред пецања, страст су му били и папагаји.

Често је организовао хуматнитарне акције у којима је прикупла новац за лечење болесне деце. Сахрањен је у 11. маја на гробљу у Горњем Брегу.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)