ПРЕМИНУО ДЕВЕТ ДАНА ПОСЛЕ СУПРУГЕ: Трећа жртва саобраћајке код Прокупља - подлегао повредама мушкарац којег је ударио бегунац од полиције

Novosti online

14. 05. 2021. у 18:22

НИШЛИЈА Б. К. (61) који је тешко повређен у саобраћајној несрећи која се догодила 1. маја на путу Ниш - Прокупље код села Југбогдановац, подлегао је повредама у нишком Универзитетском Клиничком центру.

ПРЕМИНУО ДЕВЕТ ДАНА ПОСЛЕ СУПРУГЕ: Трећа жртва саобраћајке код Прокупља - подлегао повредама мушкарац којег је ударио бегунац од полиције

Фото: Ј. Ћ.

- Пацијент је преминуо ноћас у 1.04 сати, и поред изузетних напора лекара који су покушавали да му спасу живот. Он је у нашу установу примљен у веома тешком стању и све време је био животно угрожен. Био је на механичкој вентилацији због тешких повреда грудног коша и унутрашњих органа те контузије срца и плућа - речено је у овој здравственој установи.

Б. К. је изгубио битку за живот 9 дана након што му је у нишкој болници преминула супруга Л. К. (53) која је са њим била у возилу "ауди" на које је "шевролетом" налетео Ј. Г. (28). Он је током бекства од полицијске потере крећући се из правца Ниша, прешао у супротну траку и директно се сударио са "аудијем" који му је долазио у сусрет. Том приликом на лицу места страдао је Ј. Г. док је његова деветнаестогодишња девојка Ј. П. која је са њим била у возилу повређена.

Нишка полиција је током редовне саобраћајне контроле покушала да заустави “шевролет” али је возач одбио да стане већ је великом брзином наставио да се креће ка Прокупљу. Неколико полицијских патрола пратило га је до Југбогдановца када је, након судара са "шевролетом", "ауди" завршио у јарку.

Установљено је да је Ј. Г. бежао од полиције јер је за њим расписана потерница Основног суда у Алексинцу због тешке крађе.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)