ПРВА СЛИКА СЕ МЕСТА НЕСРЕЋЕ КОД ПОЖЕГЕ: Претицао колону, па се директно сударио са аутомобилом - Двојица возача погинула на лицу места

В. И.

11. 05. 2021. у 14:14

У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи која се догодила у уторак око 12.30 часова, у месту Пријановићи, на магистралном путу између Чачка и Ужица, погинуле су две особе, чији идентитет још није познат.

ПРВА СЛИКА СЕ МЕСТА НЕСРЕЋЕ КОД ПОЖЕГЕ: Претицао колону, па се директно сударио са аутомобилом - Двојица возача погинула на лицу места

Фото: Приватна архива

Према првим сазнањима из истраге, дошло је до чеоног судара два возила, а на лицу места повредама су подлегла оба возача. Повређених није било.


Како смо незванично сазнали, до удеса је дошло када је један од возача започео претицање колоне возила, и потом се директно сударио са аутомобилом, који му је долазио из супротног правца.

Увиђај је и даље у току. Саобраћај је у овом делу магистрале обустављен, па су колоне возила километарске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Pera Kojot

11.05.2021. 15:02

Nekada sam prelazio po 40-50.000 godišnje po Srbiji. Dešavalo mi se da kočim i bežim levo, i da doslovno vidim lice vozača koji svesno uleće u makaze. Eto jedan takav je odveo u smrt nevinog čoveka. Ne znam stvarno šta bi bila adekvatna kazna za one koji pretiču na punoj liniji, u krivini gde ne vidiš ni 50 metara puta ispred sebe?