НА ШИНАМА БИЛИ ДЕЛОВИ ЉУДСКОГ ТЕЛА: Детаљи трагедије на прузи у Чачку - комшије тражиле несталу жену, затекли језиву сцену

В. И.

07. 05. 2021. у 14:40

БЕЖИВОТНО тело женске особе средњих година, чији идентитет за сада није познат, пронађено је у петак неколико минута иза поноћи, у близини железничке пруге Чачак – Краљево, у насељу Сајмиште.

НА ШИНАМА БИЛИ ДЕЛОВИ ЉУДСКОГ ТЕЛА: Детаљи трагедије на прузи у Чачку - комшије тражиле несталу жену, затекли језиву сцену

Фото: Новости/Депоситпхотос

Према незваничним сазнањима, несрећна жена се бацила под воз.

Претпоставка је да се ради о жени чији је нестанак породица пријавила у четвртак, у поподневним сатима, а која је живела у насељу Сајмиште. У потрагу за њом прво су кренули комшије и родбина.

- Претражили смо прво читаво насеље, алармирали комшије и познанике, звали смо телефоном све за које смо сумњали да је код њих свратила, али безуспешно. Претражили смо и обалу реке Мораве, мислили смо да је по лепом времену отишла да прошета, па заспала поред реке. Полицији је нестанак пријављен када смо изгубили сваку наду да ћемо је наћи – казао је комшија несрећне жене.

Још не постоје званичних информација о овом трагичном догађају, ап је непознато да ли је жена извршила самоубиство, или је реч о несрећном случају.

- Полицији је синоћ нешто иза поноћи стигла дојава да се на железничким шинама налазе делови људског тела. Беживотно тело су ноћас приметила деца која су туда пролазила. Дефинитивно је потврђено да је жену ударио воз, јер је по налогу тужиоца извршен преглед локомотиве која је пругом прошла из правца Пожеге према Краљеву. На краљевачкој железничкој станици локомотива је прегледана и на њој су уочени трагови крви и одеће жртве. За сада не можемо рећи како је жена завршила под точковима воза – сазнали смо од извора блиском истрази.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)