"ПРОГУТАЛА" ЈЕ ВОДА: Детаљи несреће на Гружанском језеру - још увек се трага за телом несрећне девојке

Новости онлајн

06. 05. 2021. у 22:25

ПОЛИЦИЈА и рибочувари до вечерас нису успели да пронађу 21-годишњу Ј.Ђ. у Крагујевца која је данас поподне нестала испод површине Гружанског језера, у делу ове хидроакумулације испод старог книћког пута.

ПРОГУТАЛА ЈЕ ВОДА: Детаљи несреће на Гружанском језеру - још увек се трага за телом несрећне девојке

Предраг Митић

Према незваничним сазнањима, девојка чија судбина се може претпоставити данас је са групом од још четворо пријатеља дан проводила на Гружанском језеру. Возили су се гуменим чамцем неко време, а после су Ј.Ђ., једна њена другарица и њихов друг прешли на даску за сурфовање. Даском су се одвојили од чамца.

У једном тренутку даска се преврнула све троје су упали у хладну воду. Како се сазнаје, младић и девојка који су били са Ј. Ђ. успели су да испливају, и њима је један риболовац, који је такође био на језеру, притекао у помоћ. Нажалост, млада Крагујевчанка је нестала испод воде.

Несрећа се догодила на месту где је хидроакумулација дубока око четрири до пет метара.

Пријатељи су одмах чамцем кренули ка месту где је потонула покушавајући да је пронађу и алармирали у помоћ. Почела је потрага која до сада није дала резултате. Очекује се да сутра на Гружанско језеро дође ронилачки тим Жандармерије и покуша да пронађе несрећну Крагујевчанку.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)