ТРИ ОСОБЕ ТЕШКО, А 32 ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНЕ: За време минулих празника у Јужнобачком округу догодило се 58 саобраћајних несрећа

Љ.П.

05. 05. 2021. у 13:30

ЗА ВРЕМЕ минулих празника, односно у периоду од 29. априла до 4. маја, на подручју Јужнобачког округа, догодило се 58 саобраћајних несрећа, у којима су три особе тешко, а 32 су лакше повређене.

ТРИ ОСОБЕ ТЕШКО, А 32 ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНЕ: За време минулих празника у Јужнобачком округу догодило се 58 саобраћајних несрећа

Архива

У том интервалу, на подручју Града Новог Сада, догодила се 41 саобраћајна незгода, у којима су две особе задобиле тешке, а осамнаест лаке телесне повреде.

Полицијска управа у Новом Саду је, током празника, на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала укупно 2.267 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

На овом подручју, из саобраћаја је искључено 111 возача и 42 возила, а задржан је укупно 31 возач. Двадесетдевет возача задржано је због вожње под дејством алкохола, а петорица међу њима терете се за насилничку вожњу, јер су, на подручју Врбаса, Бечеја и Бачке Паланке возили аутомобил, мопед или бицикл са више од два промила алкохола у организму.

Два возача задржана су због могућности да ће наставити са чињењем прекршаја.

Сви задржани возачи ће, уз прекршајне пријаве, бити приведени надлежном прекршајном судији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)