ПОТРЕСАН ДЕТАЉ ТРАГЕДИЈЕ КОД БРУСА: Познаник скочио у воду, али дечаку (5) није било спаса

С.Б.

30. 04. 2021. у 12:15

”ПОЗНАНИК породице је први схватио шта се дешава, скочио је у воду, али већ је све било касно, дечаку није било спаса”- наводи незванично извор “Новости” најтрагичнији сценарио који се јуче догодио у породичном дворишту С.С.у Великој Грабовници код Бруса када се мали Д.С.(5) утопио у рибњаку.

ПОТРЕСАН ДЕТАЉ ТРАГЕДИЈЕ КОД БРУСА: Познаник скочио у воду, али дечаку (5) није било спаса

Фото: З.Г.

И док Више јавно тужилаштво у Крушевцу покушава да расветли све околности ове несреће,”Новости” незванично сазнају да су дечака одвезли до Дома здравља Брус,али и да лекари нису могли ништа више да учине.

Цела породица је очајнички покушавала да нешто уради, не губећи наду...

 -Дечака су одвезли у Хитну помоћ,али ту су могли само да констатују најгоре, да више није жив- каже незванично извор “Новости” из села које се дан после несреће не спрема у радости за прославу Васкрса,већ за сахрану петогодишњег мештанина.

-Цео крај их зна, дивни људи, добра породица. Отац детета С.С.је аутомеханичар, вредан човек...овакву трагедију нико не заслужује, не знају шта их је снашло. Из села које се дан после несреће не спрема у радости за прославу Васкрса, већ за сахрану петогодишњег мештанина.

Дечак се, причају у селу,редовно играо у дворишту. У домаћинству је живело са родитељима,који осим Д.С,имају и још једно, млађе дете, а ту живе и баба и деда.Сложна породица се припремал да обележи Васкршње празнике.

Нeзванично се претпоставља да је малишан хтео да гледа рибе и да је тако, случајно, упао у рибњак.

    

                       

                

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)