У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ 1.126 ПРЕКРШАЈА: Четворица са више од два промила алкохола, међу њима и тракториста

Љ.П.

26. 04. 2021. у 12:50

ПОЛИЦИЈСКА управа у Новом Саду је минулог викенда на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала укупно 1.126 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ 1.126 ПРЕКРШАЈА: Четворица са више од два промила алкохола, међу њима и тракториста

Фото: П. Милошевић

На овом подручју, из саобраћаја су искључена 44 возача и 20 возила, а задржано је укупно 15 возача. Уа десет возача задржавање је одређено  због вожње под дејством алкохола, а четворица од њих терете се за насилничку вожњу, јер су, на подручју Новог Сада, Врбаса и Бачког Петровца возили аутомобил, односно камион, а на подручју Бача трактор са више од два промила алкохола у организму.

Пет возача задржано је због могућности да ће наставити са чињењем прекршаја,  а сви задржани возачи ће, уз прекршајне пријаве, бити приведени надлежном прекршајном судији.
У периоду од 23. до 25. априла, на подручју Јужнобачког округа, догодило  се 27 саобраћајних несрећа, у којима су четири особе тешко, а седам је  лакше повређено. У том интервалу, на подручју Града Новог Сада, догодило  се 16 саобраћајних несрећа, у којима су четири особе задобиле тешке, а пет лаке телесне повреде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)