ПОТРЕСНЕ ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ СМЕДЕРЕВА: На њега се обрушио зид - покушао је да побегне, али му није било спаса (ФОТО)

Ј. И.

21. 04. 2021. у 18:24 >> 19:59

СМЕДЕРЕВАЦ Трајан Јовановић (70) погинуо је данас када се на њега, док је радио код комшије, обрушио зид помоћног објекта који је покушавао да сруши. Несрећни човек одмах је подлегао повредама.

ПОТРЕСНЕ ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ СМЕДЕРЕВА: На њега се обрушио зид - покушао је да побегне, али му није било спаса (ФОТО)

Фото: Н. Живановић

Трагедија се догодила око 13 часова у Славонској улици на периферији Смедерева. Трајан је данас, као и дан раније, радио код комшије на рушењу старе, озидане гараже.

Када је посао већ био при крају, изненада је на њега пао зид који је још једини остао да се поруши. Сведоци кажу да је покушао да побегне и да се спасе, али у томе није успео.

- Чула сам запомагање из комшијиног дворишта, и како ме дозивају. Одмах сам дотрчала - потресено је, за "Новости", испричала супруга настрадалог Златка Јовановић. - Зид је био преко њега, покушавале смо нас две жене да га ослободимо. Вукле смо га, дозивале помоћ, али све је било готово. Већ је био мртав. И комшија је ван себе. Каже, боље да сам ја настрадао уместо њега.

Испред куће настрадалог одмах су се окупили родбина и познаници. Сви у сузама, шокирани несрећом која их је изненада задесила.

- Био је здрав, издржљив, радан и увек спреман да помогне. Мрава није згазио. То свако може да вам каже - прича син Љубиша Јовановић.

Трајан је био ситне грађе и у годинама, али сви причају да је стално био у покрету и радио.

- Помагао је свима, никоме одмогао није. Тридесет година је радио опасан посао, на крану, где је свакаква несрећа могла да га задеси. А сада, кад је требало да се одмори и ужива у пензији, овако страшно је окончао свој живот - каже нам један комшија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)