"БИЛА ЈЕ ОМИЉЕНА У ОДЕЉЕЊУ": Директор школе о девојчици (15) која се обесила - свима ће нам недостајати! (ФОТО)

М.Л.

19. 04. 2021. у 16:12

У ПРИГРАДСКОМ насељу Вишњак у Крагујевцу прошле ноћи десила се тешка трагедија. У дворишту куће у овом насељу пронађена је мртва петнаестогодишња А.С.

БИЛА ЈЕ ОМИЉЕНА У ОДЕЉЕЊУ: Директор школе о девојчици (15) која се обесила - свима ће нам недостајати!  (ФОТО)

Фото: М.Л.

Према информацијама из истраге,несретна девојчица обесила се у дворишту породичне куће а пронашли су је мајка и брат.Одмах су обавестили Хитну помоћ која је убрзо стигла. Лекари су покушали реанимацију,али,нажалост, није јој било спаса.

У овом насељу туга и неверица.Испред породичне куће окупили се најближи,нико није имао снаге да било шта каже о тешкој несрећи која их је задесила.Комшије које знају ову породицу у неверици.

- Страшно,још не могу да поверујем да се то десило.Била је дивно дете,колико знамо добар ђак.Каква ли је то сила које тако добро дете узе, као за себе прича једна комшиница.

Комшије кажу да је реч о доброј и вредној породици.Трагично преминула девојчица живела је у кући са баком,мајком,старијим братом и млађом сестрицом.Отац им је на привременом раду у Италији.

- Колико знамо нису имали материјалних проблема,ни у чему нису оскудевали.Нико још не може да поверује да се десила тако тешка трагедија,ништа на то није указивало,говоре житељи овог насеља који добро познају ову породицу.

Фото: М. Л.

 

Девојчица је похађала осми разред Основне школе „Драгиша Михаиловић“ у овом насељу. Директор школе Далибор Тврдишић,поводом овог трагичног догађаја одржао је конференцију за новинаре.

Фото: М.Л.

 

- Данас је веома тужан дан у ОШ „Драгиша Михаиловић“. Обавештени смо да је ученица осмог разреда наше школе изненада преминула. Њена ведрина,осмех и дружељубивост свима ће нам недостајати. Наше искрено саучешће изјављено је породици. Овај трагичан догађај веома је потресао наше ученике и наставнике,наведено је у саопштењу школе.

Директор је рекао да је редовно похађала наставу, била добар ђак, позитивна,омиљена у одељењу.Додао је да је полагала пробни завршни испит и показала добре резултате.Ништа,каже он,није указивало на трагичан исход.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

pera rogonja

19.04.2021. 17:13

Kada ćemo da se oslobodimo hvalospeva kad neko nastrada.Zallsno je sto se to desilo jednom mladom životu.Tu nešto nije stimalo i treba traziti uzroke u takvom dogadjaju.Sve lepo o pokojnicima ali šta nije valjalo.