МОТОРИСТИ НИЈЕ БИЛО СПАСА: Трагичне последице саобраћајне несреће у Кикинди у којој је страдао Милан Опачић Панчо (50)

Р. Ш.

18. 04. 2021. у 20:22

ПОЗНАТИ кикиндски моториста Милан Опачић Панчо (50), члан Мото-клуба "Но лимитс", преминуо је у суботу увече од последица тешких повреда које је те вечери задобио у стравичној саобраћајној несрећи.

МОТОРИСТИ НИЈЕ БИЛО СПАСА: Трагичне последице саобраћајне несреће у Кикинди у којој је страдао Милан Опачић Панчо (50)

Фото:

Умро је у санитетском возилу којим је из Опште болнице у Кикинди транспортован за Клинички центар у Новом Саду.

Тешко је повређен нешто после 18 сати, када се својим мотором "сузуки" на прометној градској раскрсници сударио са аутомобилом "ситроен ксара".

У тој несрећи теже телесне повреде задобила је и Д. А. Б. (42), која је возила ауто, у којем је, на задњем седишту, било и њено трогодишње дете. Мајка је из кикиндске болнице пребачена на лечење у Зрењанин, јер је задобила тешку повреду кука, док је дете, на срећу, лакше повређено и лекарска помоћ му је пружена у кикиндској болници.

 

Милан Опачић Панчо

- Аутомобил, који је возила жена кретао се Партизанском улицом и прописно се зауставио на знак "стоп". Када је ауто поново кренуо, на њега је, из Змај Јовине улице, из правца фабричког комплекса, налетео мотоцикл, којим је управљао педесетогодишњи мушкарац. На задњем седишту аутомобила, у седишту за децу, било је трогодишње дете. Сви путници су повређени и пребачени у кикиндску болницу - потврђено је у Полицијској управи у Кикинди.

Увиђај на лицу места обавили су припадници полиције и заменик Основног јавног тужилаштва у Кикинди. Истрага ће утврдити детаље ове тешке саобраћајне несреће са смртним последицама. Засад је само извесно да је аутомобил из споредне улице излазио на главни пут, да је жена возач стала на знак "стоп", а многи очевици кажу да моториста није поштовао ограничење брзине кретања.

Све троје повређених са места несреће пребачени су у Општу болницу у Кикинди, где им је указана помоћ. Жена која је возила аутомобил је због повреде кука упућена на лечење у Зрењанин, јер у кикиндској болници током викенда нема ортопеда, због мањка лекара те специјалности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

123456

19.04.2021. 09:22

Па шта значи ако је стала на знак СТОП? Излазила је на улицу са првенством пролаза, ако не уме да процени брзину учесника на улици са првенством на коју излази шта је тражила у саобраћају? Опет ће се незгода приписати брзини мотоциклисте, а не томе што госпођа уопште није гледала да ли има кога на путу, а и ако је гледала мотоциклисту уопште није констатовала.