НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ВОЗАЧУ КАМИОНЕТА „КУЋЕ ОД СРЦА“: Зоран оперисан у краљевачкој болници, ево у каквом је стању

Г.Ћ.

17. 04. 2021. у 13:11

ВОЗАЧ Зоран С.(31) из Шапца који је управљајући камионетом серијала „Кућа од срца“ задобио тешке повреде у удесу који се у петак догодио у селу Лађевци на Ибарској магистрали, на деоници Краљево-Прељина, оперисан је у краљевачкој Општој болници „Студеница“ и његово стање је и даље тешко, али за сада стабилно.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ВОЗАЧУ КАМИОНЕТА „КУЋЕ ОД СРЦА“: Зоран оперисан у краљевачкој болници, ево у каквом је стању

Фото: Г. Шљивић

Како незванично сазнајемо у овој установи, возач камионета је примљен са повредама главе, преломом десног максиларног синуса и фрактуром ребара, а оперисан је због руптуре слезине.

Његова сапутница из камионета Јасмина Михајловић (48), организаторка серијала „Кућа од срца“, подлегла је тешким повредама и бројним преломима у краљевачкој болници упркос огромним напорима лекара да јој спасу живот.

Тешко повређени Зоран и трагично настадала Јамина били су део екипе популарног телевизијског серијала „Кућа од срца“ која је ових дана у Горњим Лађевцима учествовала у реконструкцији куће једне овдашње социјално угрожене породице.

Удес се, подсећамо, догодио када је на камионет који је са споредног пута покушавао да се укључи на магистралу, а у којем су се налазили Зоран и Јасмина, под још неразјашњеним околностима налетео камион „сканија“ прокупачке регистрације крећући се из правца Прељине према Чачку.

Из смрсканог камионета тешко повређену организаторку Јасмину и возача Зорана без свести су извукли припадници ватрогасно-спасилачке јединице и они су, потом, хитно транспортовани у ОБ „Студеница“. Несрећној жени, на жалост, није било спаса, док је возач након операције под сталним надзором лекара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)