ЖИВЕЛА ЈЕ ЗА "КУЋУ ОД СРЦА": Огласио се супруг настрадале Јасмине - "30 дана је помагала другима, два дана долазила кући"

Новости онлајн

16. 04. 2021. у 21:16

У УДЕСУ који се данас догодио у Лађевцима код Краљева, преминула је организаторка емисије "Кућа од срца" Јасмина М. (47), а њен бивши супруг Горан је испричао како је она волела да помаже људима и послу била јако посвећена.

ЖИВЕЛА ЈЕ ЗА КУЋУ ОД СРЦА: Огласио се супруг настрадале Јасмине - 30 дана је помагала другима, два дана долазила кући

Фото: Инстаграм

- Волела је тај посао да ради, живела је за њега. Није долазила кући, кад оде на терен нема је по месец дана, дође на два дана и одмах опет иде. Била је посвећена стварно и пуно је радила - прича Горан и каже како је за несрећу сазнао од ћерке:

- Ћерка ми је јавила кад сам дошао са посла. Ми смо десет година били у браку, морам да будем јак сад због деце. Кобно се све завршило. Не могу да се смирим, али шта ћу сад - рекао је он за "Блиц".

Подсетимо, како се сумња, удес се догодио када је камион „сканија“, прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет „фијат“ београдске регистрације у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала „Кућа од срца“, а који је покушао да се на главни укључи са споредног пута, са десне стране коловоза.

Од силине ударца камионет је буквално одлетео у канал крај десне стране пута и завршио уз жичану ограду оближњег фудбалског терена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)