ТРАГЕДИЈА НА СЕЊАКУ: Мушкарац и жена страдали у пожару, лекари могли само да констатују смрт

Танјуг

13. 04. 2021. у 07:18

ПРОТЕКЛЕ ноћи на Сењаку, у улици Косте Главинића код броја 10а, мушкарац и жена страдале су у пожару, а лекарска екипа могла је само да констатује смрт, речено је у Хитној помоћи.

ТРАГЕДИЈА НА СЕЊАКУ: Мушкарац и жена страдали у пожару, лекари могли само да констатују смрт

Фото: Принтскрин

У 23:12 екипа је интервенисала на Карабурми у улици Маријане Грегоран, јер је код броја 33 упуцан у ногу млађи мушкарац који је пренет у Ургентни центар на реанимацију.

Нешто касније, на углу улица Маријане Грегоран и Војводе Мицка, такође на Карабурми, младић старости 20 година исечен је ножем и хитно превезен у Ургентни центар на реанимацију.

Током ноћи је дежурало 20 екипа Хитне помоћи, плус једна педијатријска и интервенисале су укупно 93 пута, на јавним местима 15 пута, од чега су биле четири саобраћајне несреће са лакше повређеним учесницима.

До 6 часова овога јутра Хитна помоћ је обавила 21 интерклинички транспорт ковид пацијената који су транспортовани у ковид болнице на подручју Београда, у Земун, Батајницу и на Звездару.

Као и претходних дана, у великом броју су се јављали и хронични болесници - хипертензичари који су лоше реаговали на своје терапије, пацијенти са кардио-васкуларним и респираторним тегобама, пацијенти са акутним проблемима и они који су се распитивали за симптоме ковида, сезонског грипа или назеба.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)