ПРОСЛАВА ПУНОЛЕТСТВА ЗАВРШИЛА СЕ ТРАГЕДИЈОМ: Дечаку (5) није било спаса након што га је прегазио аутомобил (УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ)

Д. НОВКОВИЋ

11. 04. 2021. у 22:23

У НЕДЕЉУ увече у Пожаревцу се догодила тешка несрећа у којој је живот изгубио петогодишњи А.Б. из Костолца, пошто га је „мерцедес караваном“ прегазио С.М. (24) из Кленовника.

ПРОСЛАВА ПУНОЛЕТСТВА ЗАВРШИЛА СЕ ТРАГЕДИЈОМ: Дечаку (5) није било спаса након што га је прегазио аутомобил (УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ)

Фото: Д.Н.

Један од комшија својим возилом одмах је превезао тешко повређено дете до Хитне помоћи, али њему није било спаса и поред максималног залагања лекара.

Полиција је убрзо заштитном траком оградила место несреће, а возача аута одвела на саслушање.

Несрећа се догодила у Љубичевској улици, око 18 сати, током прославе пунолетства дечаковог ујака Кристијана Кочића, кога смо затекли на месту несреће.

- Возач је пристигао аутом са својом девојком, а мојом другарицом, јер су били гости на мојој прослави. Кад се зауставио, ја сам му рекао да се паркира мало даље и он је дао пун гас и кренуо уназад. Нисмо ни слутили да се иза налази син моје сестре од стрица и у тренутку је дошло до ове страшне трагедије – рекао је за „Новости“ видно потресени Кристијан.

На месту несреће, у близини његовог дворишта, у коме је постављен шатор за прославу, видела се велика локва крви, коју је ускоро бака настрадалог дечака прекрила песком.

Према незваничним информацијама, возач аутомобила није био под дејством алкохола.

Како је саопштено из Полицијске управе Пожаревац, возач аута је ухапшен због сумње да је извршио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја. Њему је одређено задржавање од 48 сати, након чега ће бити приведен основном јавном тужиоцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Vlada

12.04.2021. 09:27

Užasna tragedija, zaista. Ja kao vozač imam dilemu. U čemu je krivica tog vozača? Maleno dete je izašlo na ulicu, bez pratioca, a pomenuti vozač ga nije ni video, a kamoli očekivao.. Dete je pošlo za ujakom, i izašlo na kolovoz. Zakon, vozača tereti za gaženje pešaka. Desila se tragedija. Ipak mora da se zna, da deca moraju biti pod nadzorom roditelja ili punoletnih osoba. I da su u ovom slučaju svi krivi. Počev od roditelja.