ПРЕМИНУО РАДНИК ГРАДСКЕ ЧИСТОЋЕ: Несрећног човека пригњечио камион, преминуо после три дана у болници!

Novosti online

06. 04. 2021. у 17:40

РАДИК ЈКП "Градска чистоћа " М. Х. из погона Палилула подгледао је повредама које је задобио пре три дана на терену у Овчи. Несрећни радник је са тешким повредама превезен у болницу и где је поред свих напора лекара да га спасу изгубио битку за живот.

ПРЕМИНУО РАДНИК ГРАДСКЕ ЧИСТОЋЕ: Несрећног човека пригњечио камион, преминуо после три дана у болници!

Фото: Д.Н.

М. Х. је повређен 03. априла у београдском насељу Овча приликом одношења отпада.

- Током редовних активности, возило за одношење отпада крећући се уназад је закачило бетонску бандеру и том приликом несрећни радник, који је био на папучи камиона, је задобио озбиљне повреде ноге изазване нагњечењем - рекли су у ЈКП "Градска чистоћа "

Како су објаснили, до незгоде је дошло услед лоше прегледности саобраћајнице због возила које је било непрописно паркирано.

- Обавештена је полиција која је одмах изашла на терен и обавила увиђај, а хитна помоћ је раднику указала помоћ и превезла га на Ургентни центар. Упркос напорима лекара, комунални радник М. Х. је ипак подлегао повредама. Запослени у ЈКП „Градска чистоћа" су изузетно погођени губитком колеге, а предузеће ће на сваки начин помоћи породици, иако је тешко ублажити њихову бол и надокнадити велики губитак - казали су у овом предузећу.

ЈКП "Градска чистоћа" подсећа да се њихови комунални радници на терену свакодневно сусрећу са бројним изазовима и ризицима, а овај случај показује да чак и несавесно паркирање може угрозити животе људи који предано раде свој посао.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)