ЧЕТВОРОЧЛАНА ПОРОДИЦА ПОВРЕЂЕНА КОД КИКИНДЕ ПУШТЕНА НА КУЋНО ЛЕЋЕЊЕ : Тракториста задржан у болници

Рада Шегрт
Рада Шегрт

21. 06. 2024. у 17:03

Права је срећа да нико од петоро путника, који су данас повређени у саобраћајној незгоди код Кикинде, када су се сударили трактор и путнички аутомобил, није задобио теже телесне повреде. Сви чланови породице која је била у аутомобилу, родитељи и њихове две ћерке, од 14 и 9 година, након детаљних прегледа у кикиндској Општој болници, пуштени су на кућни опоравак, док је тракториста задржан на одељењу Урологије.

ЧЕТВОРОЧЛАНА ПОРОДИЦА ПОВРЕЂЕНА КОД КИКИНДЕ ПУШТЕНА НА КУЋНО ЛЕЋЕЊЕ : Тракториста задржан у болници

Фото: 192.рс

Како сазнајемо ни он нема опасне повреде, већ је задржан ради даљих лекарских претрага.

- Већ након првих прегледа констатовано је да нико од петоро повређених лица нема избиљније телесне повреде, а то је потврђено и након детаљних снимања. Путници који чине породицу су новосадски осигураници и тражили су да лечење наставе у Новом Саду. Свих четвоор су добро, девојчице немају озбиљнијих повреда – речено нам је у Општој болници.

Фото: 192.рс

Возила су ишла у супротним правцима

Саобраћајна незгода догодила се данас око 13 сати, на путу од Кикинде према Башаиду, када су се, из непознатих разлога, сударили аутомобил и трактор с приколицом. Од јачине удара, кабина трактора се преврнула, а, на срећу, тракториста није задобио преломе нити друге теже телесне повреде. Сви путници из аутомобила и тракториста убрзо након судара су колима Хитне помоћи пребачени у кикиндску Општу болницу где им је указана сва потребна помоћ и урађена дијагностика.

У кикиндској полицији су рекли да су се аутомобил и трактор кретали у супротним правцима, а судар се догодио на делу пута од Кикинде према Башаиду, код спортског аеродрома.

- Трактор је ишао из правца Кикинде према Башаиду, а аутомобил је долазио из супротног правца – реченео нам је у полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

НИКАД ЈЕФТИНИЈЕ Откријте чари дестинације са идеалним плажама и сјајним проводом!