ДЕТЕ УМАЛО ИЗГОРЕЛО ПОСЛЕ БЕЗАЗЛЕНЕ ИГРЕ У ДВОРИШТУ: "Новости" откривају у каквом се стању налази девојчица из Меленаца (ФОТО, ВИДЕО)

Б.Грујић

10. 06. 2023. у 17:02

СЕДМОГОДИШЊА девојчица Д.Р. из Његошеве улице 77 у селу Меленци код Зрењанина, након безазлене игре у дворишту, палећи парчиће картона, запалила се и са тешким повредама, након прегледа у Ургентном центру зрењанинске болнице, пребачена је у Клинички центар у Новом Саду.

ДЕТЕ УМАЛО ИЗГОРЕЛО ПОСЛЕ БЕЗАЗЛЕНЕ ИГРЕ У ДВОРИШТУ: Новости откривају у каквом се стању налази девојчица из Меленаца (ФОТО, ВИДЕО)

Б. Грујић

У пратњи свог оца Стојана, девојчица је са великим боловима и опекотинама по рукама, телу и нози, смештена у новосадски Клинички центар и без обзира на задобијене тешке телесне повреде, према неким незваничним информацијама, на срећу, није животно угрожена.

- Прошло је подне, отац је седео испред куће на улици, она се играла у дворишту, упалила је малу ватрицу овде у песку, питао сам је да ли има упаљач и рекла је да га нема, а онда је са картоном натопљеним бензином кренула ка ватри и видео сам како јој се запалила мајца и панталонице које је имала на себи, врискала је - узнемирено прича старији брат М.

Повређена Д.Р. на јесен треба да пође у школу, живи са оцем, маћехом и два старија брата и једном старијом и једном млађом од себе сестром.

- Тата је у хаосу заборавио мобилни телефон, тако да ништа не знамо, ја сам се много уплашила, бацила сам тај жути упаљач преко зида у комшијско двориште, али ево брат га је поново донео - прича сестра А. распитујући се тужним гласом како је њена повређена сестрица и хоће ли остати жива.

КОМШИЈА ЈЕ СВОЈИМ КОЛИМА ПРЕВЕЗАО ДО ЗРЕЊАНИНА

Комшија из куће поред, на срећу, у моменту када се несрећа догодила, био је ту и својим аутомобилом Стојана и његову повређену ћеркицу превезао је до Ургентног центра у Зрењанину.

- Рекли су ми да се вратим, отац ће са њом за Нови Сад, а било је страшно, врискала је и запомагала, опекотине су баш велике, нисам смео ни да гледам - усплахирено прича комшија.

КОМШИНИЦА ПОКУШАЛА ДА СКИНЕ ОДЕЋУ СА ТЕЛА ДЕВОЈЧИЦЕ

- Изгледало је страшно, кожа се љуштила са руке, покушала сам да јој скинем мајчицу, али је биле слепљена - прича кроз сузе комшиница која се нашла у дворишту и помогла да се повређена Д.Р. убаци у аутомобил.

НИЈЕ ЖИВОТНО УГРОЖЕНА

Према првим информацијама из Клиничког центра у Новом Саду, тешко повређрна девојчица на срећу није животно угрожена, збринута је на одељењу пластичне хирургије, има опекотине по глави и лицу, телу и ногама, 15% површине у односу на цело тело и лекари прате њено стање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову