ОД СИЛИНЕ УДАРА СА АУТОМОБИЛА ОДЛЕТЕО ТОЧАК: Камера снимила стравичну саобраћајну несрећу код Новог Пазара (ВИДЕО)

Novosti online

02. 06. 2023. у 00:11

У СЕЛАКОВЦУ код Новог Пазара данас је дошло до тешке саобраћајне незгоде у којој је повређено више људи, а надзорне камере забележиле су тренутак стравичног судара.

ОД СИЛИНЕ УДАРА СА АУТОМОБИЛА ОДЛЕТЕО ТОЧАК: Камера снимила стравичну саобраћајну несрећу код Новог Пазара (ВИДЕО)

Фото: Милена Анђела

Како се види на снимку са камере, један од аутомобила почео је да претиче колону, а други је баш у том моменту почео да скреће улево. Иако је скретао полако, други аутомобил, због брзине вожње, није успео да се заустави, а није искључено ни да возач који је хтео да скрене није видео друго возило које се приближавало.

Аутомобил који је претицао ударио је у аутомобил који је скретао и одбацио га на паркирани комби, а потом налетео на возило паркирано на тротоару.

Паркирано возило и само је од силине ударца отишло неколико метара унапред.

Од силине ударца, делови аутомобила разлетели су се по улици. Оба аутомобила која су учествовала у судару завршила су "згужвана", а аутомобилу који је скретао је током ударца отпао и одлетео чак и точак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Подсетимо, четири возила су оштећена, а лекари Хитне службе потврдили су да су у удесу повређене четири особе - девојка (31) дете (3) и два младића старости 20 година.

Како саопштава РТВ Нови Пазар, више особа јавило се на хирургију. Једна женска особа упућена је на одељење максилофацијалне хирургије због посекотине у пределу браде. Друге две немају видне знакове повреда. Дете такође није видно повређено.

У удесу је учествовала и група матураната који су ишли на матуру, а они се осећају добро.

Подсећамо, пре два дана дошло је до удеса у којем је повређено пет матуранткиња Средње медицинске школе у Новом Пазару, када су возилом слетеле са пута на деоници Нови Пазар - Дражевиће.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

ЂОКОВИЋ БАШ ИЗНЕРВИРАО АЛБАНЦЕ: Новак реаговао на убиство Срба на Косову, Пацоли срамно ударио по њему