ТРУДНА КАТАРИНА И НЕНАД ПОЧИВАЋЕ У ИСТОМ ГРОБУ: Мајка Ксенија плаче - уместо да спремам весеље за рођење унучета, сахрањујем сина и снају

Богољуб Грујић
Богољуб Грујић

01. 04. 2023. у 16:23

КАТАРИНА Јовановић (23) и њен две године старији супруг Ненад Билић, заједно, заљубљени и блиски, један поред другог, напустили су овај свет и по договору Ненадове мајке Ксеније и хранитељке из Руског Села, код које је одрасла Катарина, биће сахрањени у заједничкој гробници у Зрењанину.

ТРУДНА КАТАРИНА И НЕНАД ПОЧИВАЋЕ У ИСТОМ ГРОБУ: Мајка Ксенија плаче - уместо да спремам весеље за рођење унучета, сахрањујем сина и снају

Б.Г.

- Били су заједно до последњег трена, волели се и увек једно другог штитили, па је ред и да их сахранимо заједно - каже кроз сузе мајка Ксенија, истичући да се чула са Катаринином хранитељком и обе су се сложиле да је тако најбоље. - Само што ја још ништа не знам, била сам данас у полицији, рекли су ми да дођем у понедељак у осам ујутро - наставља плачљивим гласом Ненадова мајка, уз напомену да није добила налаз обдукцији нити било какав одговор шта је узрок смрти њеног сина и његове трудне супруге, са којом се венчао у новембру прошле године.

Ненад Билић (25) из Зрењанина и његова супруга, Катарина Јовановић (23) из Руског Села, трагично су страдали у иизнајмљеном дворишном стану у згради у Улици Емила Гаврила 23 у центру Зрењанина, а по свему судећи у сну су се угушили услед цурења плина из плинске пећи у соби.

- Верујте веома ми је тешко, уместо да размишљамо како ћемо се веселити због рођења, ја сад планирам сахрану сину и снаји, а још ништа не знам - каже мајка Ксенија, понављајући да је тако најбоље и да зато што су заједно живели и заједно отишли у смрт, треба да и почивају. - Грех би био раздвајати их зато што су се обећали једно другом да ће бити заједно до краја живота. Нажалост, то се десило страшно и брзо. Сигурна сам да би и они то волели.

Каже како је неизвесност изједа.

- Имам осећај као да је неки ружан сан и да ће се појавити, а са друге стране немоћна сам, ништа не знам и чекам.Распитивали смо се, били у полицији и тамо су нам рекли да не могу ништа да нам кажу док се не заврши обдукција и док не добију извештај из Института за судску медицину - сузним гласом истиче мајка Ксенија у нади да ће у понедељак ујутро сазнати све детаље, узрок смрти и како се и шта све догодило.

У дворишту где се трагедија догодила мук и тишина, комшије нерадо причају о било чему.

У ШКОЛИ 9.МАЈ ТУГА И НЕВЕРИЦА

Катарина и Ненад су се упознали у основној и средњој школи за децу са посебним потребама 9.мај у Зрењанину, сви су их знали као комуникативне и веома драге, увек насмејане младе особе.

- Ма били су толико весели, насмејани, изгледали срећно, без обзира што нису имали новца, како су рекли и замолили газдарицу да их сачека за кирију и дажбине - каже старија жена, која живи у истом дворишту, на другом крају зграде.

- Баш су деловали срећно, планирали су велику фешту и прославу рођења детета - каже комшница, која је Каћу и Нешу последња видела у суботу поподне.

Б.Г.

У стану ништа осим ћебета на којем су била тела

- Када сам у пратњи полиције и газдарице стана, ушао унутра, осим велике топлоте и несносног непријатног мириса већ надутих и распалих тела, ништа нисмо затекли, није било кревета, само та несретна плинска пећ која је фурњала и разбијено стакло са предње старне - каже комшија који је пајсером развалио улазна врата стана у којем су беживотна тела пронађена.

БОНУС ВИДЕО - НОВОСТИ НА МЕСТУ ГДЕ СУ НАЂЕНА ДВА ЛЕША: Тела мушкарца и жене у фази распадања у стану у Зрењанину

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

СРАМ ВАС БИЛО! Енглези се баш плаше Србије, раде све да подигну тензије пред меч против орлова