ПРЕМИНУЛА ПОВРЕЂЕНА ЖЕНА: Пала са 7. спрата зграде Министарства одбране

Танјуг

31. 03. 2023. у 21:16

ПРИПАДНИЦА јединице за одржавање С.С (59) која је данас током обављања радних дужности у згради Министарства одбране у Бирчаниновој улици пала са седмог спрата, подлегла је повредама, саопштило је вечерас то министарство.

ПРЕМИНУЛА ПОВРЕЂЕНА ЖЕНА: Пала са 7. спрата зграде Министарства одбране

Foto: N. Fifić

Министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић упутили су телеграме саучешћа породици С.С.

У саопштењу се наводи да њен живот није сачуван "упркос изузетном залагању и посвећености лекара Ургентног центра Клиничког центра Србије".

С.С. је рођена је 25. марта 1964. године у Сјеници. На служби у Војсци Србије била је од 3. фебруара 1988. године.

Министарство одбране саопштило је раније данас данас да је 59-годишња жена тешко повређена приликом пада кроз прозор са седмог спрата зграде тог министарства у Београду, док је обављала радове на редовном хигијенском одржавању.

Екипа Хитне помоћи одмах је превезла тешко повређену радницу у Ургентни центар Клиничког центра Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИЗАЂИ, МАЛА: Погледајте шта Срби певају Куртијевом градоначелнику у Звечану (ВИДЕО)