"ЖИЛЕ, КУЋО МОЈА, ШТА ЋУ САД БЕЗ ТЕБЕ" Потресне сцене на Чукарици - Супруга јаукала поред аутобуса у којем је преминуо возач ГСП-а (ФОТО)

С.В.

29. 03. 2023. у 22:49

КАДА су возила "Паркинг сервиса" однела оштећене аутомобиле, померен је и аутобус до станице на супротној страни улице.

ЖИЛЕ, КУЋО МОЈА, ШТА ЋУ САД БЕЗ ТЕБЕ Потресне сцене на Чукарици - Супруга јаукала поред аутобуса у којем је преминуо возач ГСП-а (ФОТО)

Foto: I. Marinković

Тада су стигле супруга и ћерка преминулог возача ГСП, којима је позлило кад су виделе разлупано стакло на возилу и ствари свог супруга и оца Животе које су биле расуте по шоферској кабини - патике, јакну, пешкир, телефон, руксак...

Фото: И. Маринковић

ПОТРЕСНО Супрузи преминулог возача ГСП позлило

- Буцо, Жиле, кућо моја, шта ћу сад без тебе. Како тако да одеш Буцо, он је био највећи и најјачи, имао је два метра, њему ништа није могло да се деси - јаукала је супруга која је од шока пала на тротоар, а ћерка и пролазници су је тешили.

Подсетимо, возач ГСП Живота М. (61) преминуо је вечерас за воланом аутобуса на линији 56, када му је позлило на углу улица Трговачке и Браће Вучковић на Чукарици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (3)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима