ДВОЈЕ ТЕЖЕ И ДЕВЕТ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНИХ У ЛАНЧАНОМ СУДАРУ: Детаљи несреће на путу Суботица - Бачка Топола до које је дошло због пешчане олује

Новости онлајн

28. 03. 2023. у 19:38

У ЛАНЧАНОМ судару, који се догодио данас око 14,15 сати, на старом путу Суботица –Бачка Топола, две особе су задобиле теже повреде, а девет има лакше повреде, кажу у Општој болници Суботица.

ДВОЈЕ ТЕЖЕ И ДЕВЕТ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНИХ У ЛАНЧАНОМ СУДАРУ: Детаљи несреће на путу Суботица - Бачка Топола до које је дошло због пешчане олује

фото вибер група

Према првим подацима је саопштено да је повређено шест особа, међутим, како медији сазнају последице тешке саобраћајне несреће, карамбола који је настао због смањене видљивости услед пешчане олује, има више учесника у саобраћају, чак 11.

Из Полицијске управе и Основног јавног тужилаштва су потврдили да је учествовало укупно 14 возила, међу којима осим аутомобила има и камиона, и један теретњак.

До око 18 часова пут ка Бачкој Тополи на овој деоници је био обустављен и полиција је преусмеравала возила на ауто пут, а тренутно се одвија нормално у свим правцима.

Подсетимо, 12. марта, у Мађарској се такође догодио ланчани судар због пешчане полује и смањене видљивости, али су последице биле далеко теже. Наиме, у том судару учествовало је више од 40 возила и било је смртно страдалих путника.

БОНУС ВИДЕО: У ПИКАПУ СТРАДАЛЕ ДВЕ ОСОБЕ - Први снимци са места тешке саобраћајне несреће код Никшића

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО БЕЗБЕДНО ПРЕТИЦАТИ: Возачи, ова правила морате знати! Кључни савети и шта нипошто не смете да радите