"ПРЕДСТОЈИ ВРЕМЕ ИШЧЕКИВАЊА, КАДА ЈЕ СВАКИ СЕКУНД КАО ГОДИНА": Ненад Периш о потрази за три друга у Дунаву

Novosti online

21. 03. 2023. у 09:54

ДВА дана полиција је чешљала мутну реку у потрази за Милошем М. (37), Ненадом Т. (38) и Миланом Н. (36).

ПРЕДСТОЈИ ВРЕМЕ ИШЧЕКИВАЊА, КАДА ЈЕ СВАКИ СЕКУНД КАО ГОДИНА: Ненад Периш о потрази за три друга у Дунаву

Фото: ATA Images

Тело Матеја Периша из Сплита испливало је прошле године, након четири месеца од нестанка, баш код Аде Хује где се у суботу губи траг тројици добрих другова.

Нераздвојним пријатељима чамац се преврнуо на километар од Панчевачког моста, баш тамо где је Дунав најсуровији.

Два дана полиција је чешљала мутну реку у потрази за Милошем М. (37), Ненадом Т. (38) и Миланом Н. (36). Из хладног Дунава испливао је њихов друг Мане К. (37).

Ова несрећа пробудила је старе ране Ненаду Перишу. Месецима се надао да му је син жив. Несрећни отац сваки дан је обилазио Саву и Дунав. Сумњао је да они крију тајну шта се догодило са његовим сином. Све док полиција није пронашла тело Матеје гајио је наду да ће га живога загрлити.

FOTO: N. Skenderija

- Чуо сам страшну вест. Саосећам се са породицом и пријатељима несталих мушкараца. Заједно сам са њима у молитвама. Предстоји им време ишчекивања када је свака секунда као година. Треба се искрено надати и веровати позитивном исходу упркос слутњама које односе дах и сан. Искрено се молим Богу за сретне вести - каже Ненад Периш.

И данас ће се наставити потрага за несталим пријатељима. Породице су упутиле јаван апел свима који су у могућности да се прикључе потрази за Миланом, Милошем и Ненадом.

Из Дунава успео је да се спасе Мане К. Он је, наводно, полицији рекао да их је један талас подигао, а други поклопио. Да је тада последњи пут чуо и видео своју пријатеље.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

СКАНДАЛ НА РОЛАН ГАРОСУ! Зверев болује од неизлечиве болести, а у Паризу му забранили да прими терапију