НЕ ЗНА ДА ЈЕ ЈОВАНА ПОГИНУЛА: Младић повређен код Грделице спрема прославу 18. рођендана, сутра сахрана страдале девојке (ФОТО)

Д. М.

06. 02. 2023. у 20:33

НАСТРАДАЛА Јована Ј. (18) из Грабовнице која је погинула у саобраћајној несрећи на путу Лесковац-Грделица у недељу рано ујутру, биће сахрањена сутра на сеоском гробљу.

НЕ ЗНА ДА ЈЕ ЈОВАНА ПОГИНУЛА: Младић повређен код Грделице спрема прославу 18. рођендана, сутра сахрана страдале девојке (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Њени сапутници из “БМВ” П. Н. (24), В. С. (19) и А. С. (18) иако су тешко повређени успешно се опорављају, па се очекује да би најмлађи од њих могао бити пуштен на кућно лечење.

Детаљи трагедија која је завила у црно породицу несрећне девојке још нису познати јер повређени нису саслушани.

По незваничним информацијама, узрок несреће је неприлагођена брзина, али и утицај алкохола. Наиме, млади су се враћали из провода и наводно су били на прослави 18. рођендана у Грделици.

Ауто је слетео с пута и преврнуо се неколико пута пре него што је слетео у Туловску реку. Девојци није била спаса. Наводно је она седела на месту сувозача и пре несреће слала поруке пријатељима да се боји да ли ће безбедно стићи кући.

П.Н. и В.С. су још у Клиници за анестезију нишког УКЦ где се опорављају од повреда. А.С. је пребачен на Дечијиј клиници јер је још увек малолетан. Он је тражио да иде кући да би могао да припрема прославу свог 18.рођендана.

- Младић још не зна да му је настрадала другарица, иначе му не би било до славља - каже наш извор.

БОНУС ВИДЕО - КАТАСТРОФА УЖИВО: Зграде у Елбистану се руше током извештавања репортера локалне телевизије

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)